1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Eraydın: İstanbul bölgenin en iyisi oldu
Eraydın: İstanbul bölgenin en iyisi oldu

Eraydın: İstanbul bölgenin en iyisi oldu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Gemi Akaryakıt İkmal ve Sağlama Melek Komitesi, Gemi Yakıt ve İkmal Tanker Taşımacılığı Meslek Komitesi ve Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği tarafındna düzenlenen ‘SECA Bölgelerinde yakıt kullanım gereklilikleri ve hazırlıkları semi

A+A-

Onur Ömer BİLGİ - Vira Haber

İMEAK Deniz Ticaret Odası Gemi Akaryakıt İkmal ve Sağlama Melek Komitesi, Gemi Yakıt ve İkmal Tanker Taşımacılığı Meslek Komitesi ve Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği tarafındna düzenlenen ‘SECA Bölgelerinde yakıt kullanım gereklilikleri ve hazırlıkları semineri’ dün (2 Şubat) İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Başkanı Ali Deniz Eraydın’ın sunumuyla gerçekleşen ‘SECA Bölgelerinde yakıt kullanım gereklilikleri ve hazırlıkları semineri’ne İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk P&I Genel Müdürü Ufuk Teker, Türk Loydu temsilcileri ile sektörden yüze yakın temsilci katıldı.

İstanbul’un ikmal ve ürün kalitesi açısından bölgede ve özellikle Avrupa’da tercih edilebilir liman olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Deniz Eraydın, ‘amacımız ddiğer limanlarımızı da bu seviyeye getirmektir’ dedi. Türk armatörlerinin limanlarımız dışında yakıt ikmali konusunda bilgi sahibi olmaları gerektiğini belirten Eraydın, Türk limanlarındaki başarımızı diğer ülkelerdeki ikmal hassasiyetiyle sürdürmemiz gerektiğini belirtti.

Giriş konuşmasının ardından sunumuna başlayan Deniz Eraydın, katılımcıları gemi yakıt ikmalinin tarihi, dünyada yakıt ikmalinin nasıl gerçeklestiği, gelecekte ne gibi değişikliklerin olacağı, Çin’in piyasaya etkisi, yeni nesil yakıtları ve bunların şu andaki yakıtlara oranla verimlilikleri ile birlikte ECA & SECA’da kullanılması gereken yakıt özellikleriyle ilgili bilgilendirdi.

Sunumun ardından katılımcılarla soru-cevap bölümüne geçildi. Bu bölümde gelen bazı sorulara İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Başkanı Deniz Eraydın tecrübesi ve alanıyla ilgili olması sebebiyle İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç’tan yardım aldı. Soru-cevap bölümünün ardından seminer sona erdi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.