1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: "Bu görüntü düşmanları 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür"
Erdoğan: "Bu görüntü düşmanları 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür"

Erdoğan: "Bu görüntü düşmanları 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde yaptığı konuşmada "Bu görüntü düşmanları 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür" dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan, konuşmasında "15 Temmuz, dostlarımıza bu ülkenin sadece siyasi, ekonomik, diplomatik saldırılara değil, aynı zamanda askeri sabotajlara karşı da güçlü olduğunu, yıkılmayacağını, rayından çıkmayacağını göstermiştir" ifadelerini kullandı.

79 milyonun gazasının mübarek olmasının temennisinde bulunan Erdoğan, şöyle konuştu:

"O gece, adeta ölümü öldürerek sokakları, meydanları dolduran milyonlarca vatandaşımız içinden şehitlik ve gazilik şerefine nail olanlar, isimlerini tarihe altın harflerle yazdırdılar. İnanın bana, vatan uğruna verilen mücadelede bu rütbelere ulaşabilmek her zaman yakalanabilecek, her zaman elde edilebilecek bir ayrıcalık değildir."

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nin coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildiğine işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şimdi burada Genelkurmay Başkanıyla, Yenikapı Meydanı'nda Cumhurbaşkanıyla, Başbakanıyla, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanlarıyla, 81 vilayetimizdeki her görüşten, her meşrepten insanımızla verdiğimiz şu görüntü var ya işte bu görüntü inanın bana ülkemizin düşmanlarını en az 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür, kahretmiştir. Bu manzara, bin yıllık vatanımızın tek bir taşına dahi göz dikenlerin ödemeyi göze alacakları bedelin ilanı ve ispatıdır. Bu manzara, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağının ilanı ve ispatıdır. Bundan sonra işimiz ne biliyor musunuz? Artık muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak."

miting.jpg

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.