1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ereğli-İstanbul arasında deniz uçağı seferi başlıyor
Ereğli-İstanbul arasında deniz uçağı seferi başlıyor

Ereğli-İstanbul arasında deniz uçağı seferi başlıyor

Zonguldak Ereğli Deniz Ticaret Odası (DTO) Başkanı İrfan Erdem, İstanbul ile Ereğli arasında deniz uçağı seferlerinin başlatılması için görüşmeler yapıldığını açıkladı.

A+A-

Erdem’in daveti üzerine Ereğli’ye gelen Seabird Airlines firması Genel Müdür Vekili Anıl Öztekin’in limanda teknik incelemelerde bulunduğu belirtildi.

DTO Karadeniz Bölgesi Başkanı Erdem, Seabird Airlines firmasının Haliç-Ayvalık, Haliç-Kocaeli, Haliç-Alaçatı, Haliç-Bodrum ve Haliç-Bozcaada arasında devam eden uçuşları olduğunu belirterek şu bilgileri verdi: “Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal ile görüşerek deniz uçağı seferlerinin Karadeniz Bölgesi’nde de yapılabileceğini dile getirdim. Sayın Genel Müdür bu önerime olumla baktı ve yaptığımız çalışmalar neticesinde Seabird Airlines firması yetkilileri Karadeniz Ereğli’ye gelerek bir dizi inceleme ve görüşmelerde bulundular. Şu anda Ereğli-Haliç arasında deniz uçağı seferlerinin başlaması için çalışmalarımız devam ediyor. Firma yetkilileri ile Liman Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler neticesinde deneme uçuşu için de izin alındı. Önümüzdeki günlerde basın mensuplarımızı da davet ederek deneme uçuşu yapacağız. Seferler başladığında Ereğli-İstanbul arasındaki uçuş süresi 45 dakika olacak.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1132 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.