1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Esko Marine Trading hedef büyüttü
Esko Marine Trading hedef büyüttü

Esko Marine Trading hedef büyüttü

Esko Marine Trading, Trojan Marinex Balast Suyu Yönetim Sistemleri’nin (BWT) Türkiye temsilcisi oldu.

A+A-

Esko Marine Trading, Trojan Marinex Balast Suyu Yönetim Sistemleri’nin (BWT) Türkiye temsilcisi oldu.

40 yıllık sektörü belirleyen su yönetim sistemi uzmanlığına doğrudan erişim     olanağı,TrojanMarinex'in benzersiz bir BWT grubu oluşturmasını sağladı.

Trojan Marinex BWT ürün grubu, 2014 Mart ayında, Norveç Denizcilik Müşavirliği adına, DetNorskeVeritas'tan (DNV) IMO Tip Onayı belgesini aldı. 2014 Ağustos ayında, USCG tarafından Alternatif Yönetim Sistemi kabulü olarak düzenlendi.

Trojan Marinex, şu an, USCG Tip Onayı belgesini alan ilk tedarikçilerden biri olma hedefi için çalışmalarına devam ediyor. 

Temel özellikler ve faydaları: 

Geleneksel BWT filtreleme: Bu, sudaki sedimentleri temizlerken aynı zamanda, daha büyük organizmaları da kalıcı olarak ortadan kaldırıyor. Otomatik geri yıkama, aralıksız bir işlemle ve daha uzun bir işletim süresiyle her bir elementi bütünüyle temizliyor.

Montaj esnekliği: Tüm aktif bileşenler, aynı gövde içerisine yerleştirilmiş ve fazladan borulara veya aksesuarlara ihtiyaç duymuyor.

Kompakt boyut:Birimler, sektördeki diğer benzerlerinden %50'ye varan boyutlarda daha küçük.

TrojanUV Solo Lamp Teknolojisi: Sektördeki diğer sistemler arasında en düşük yerleşik elektrik çekişi (en az %50 daha az).

Patlamaya dayanıklı: Patlama tehlikesi olan çevrelerde, kurulumun gerekli olduğu gemiler için, her bir TrojanMArinex BWT sisteminin patlamaya dayanıklı bir versiyonu bulunuyor.

Kesintisiz çalışma: Sistemler, otomatik bir filtre geri yıkama ve UV lamba yuvası temizleme sistemi ile donatılmış. Kesintisiz çalışma sağlanıyor; işlem bölünmüyor ve manüel bakım prosedürleri minimum düzeyde.

Sağlam Tip Onayı:

Tatlı su, hafif tuzlu su ve deniz suyunda test edilmiştir.

Tam akış durumlarında, sektördeki en düşük UVT değerinde test edilmiş ve onaylanmıştır.

Daha yüksek akış oranlarında, sistemin etkinliğini doğrulamak ve ölçeklendirme modellerini geçerli kılmak için 1250 m3/s'ye kadar karada test işlemi yapılmıştır.

Karada test işlemi, Danimarka'da DHI Deniz Teknolojileri Değerlendirme Tesisinde yapılmış ve gemide test işlemi, Golden Bear Eğitim Gemisinde yapılmıştır.   Her iki test de, BWT sistemlerinin test edilmesi için USCG (ABD Sahil Güvenliği) tarafından onaylı, DNV'nin alt yüklenici ağının bir parçasıdır.

Test işlemi (DNV'nin gözetimi altında), ETV Balast Suyu Protokolüne uygun olarak yapılmıştır. DNV, USCG tarafından, Bağımsız Laboratuvar (IL) olarak belgelendirilmiştir. 

equipment-of-trojanuvlogic.png

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.