1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Feribotta skandal!
Feribotta skandal!

Feribotta skandal!

Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi feribotla yolculuk sırasında büyük bir skandalla karşı karşıya kaldı.

A+A-

Bursaspor maçı için dün akşam Yenikapı’dan Mudanya’ya geçen Galatasaray kafilesine yeşil-beyazlı 10 taraftar sataştı. Yolculardan biri ise silahını gösterdi

Yenikapı’dan feribotun 20.30’da hareket etmesinden kısa bir süre sonra, sarı-kırmızılı futbolcuların bulunduğu üst salonda, sayıları 10’u bulan Bursasporlu taraftarlar hemen yanlarındaki oyunculara dönerek “Yeşil-beyaz Bursaspor” diye tempo tuttular. Ancak bu sırada, yolculardan biri Bursaspor diye bağıran taraftarların olduğu yere dönerek belindeki silahı gösterdi.

Kimsenin anlam veremediği bu hareket karşısında tezahüratlar kesilirken, futbolcular ve yolcular güvenlik zafiyetine tepki gösterdiler.

Deniz yolunda zirve
Bu arada Başkan Adnan Polat, feribot yolculuğu boyunca Hagi ile baş başa görüştü ve Bursa maçıyla ilgili uyarılarını sıraladı. Polat ile Hagi arasındaki zirveye kısa bir süre sonra takım kaptanları Ayhan ile Sabri katıldı.

Milliyet

Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.