1. HABERLER

  2. DENİZ KAZALARI

  3. Filipinler’de fırtınada yine feribot battı
Filipinler’de fırtınada yine feribot battı

Filipinler’de fırtınada yine feribot battı

Filipinlerde fırtına demirdeki bir feribotun batmasına neden oldu. Feribotun demirde olması olası bir faciayı önledi. Fırtınada 20 gemide zarar gördü.

A+A-

Filipinlerde fırtına demirdeki bir feribotun batmasına neden oldu. Feribotun demirde olması olası bir faciayı önledi. Filipinler Deniz Polisi yetkilileri Andaman Denizi’nde bulunan Phi Phi Adasının şiddetli bir fırtınanın etkisine girdiğini açıkladı. Fırtına tüm yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Adaya ulaşımın sağlandığı Krabi ve Phuket feribot limanları fırtınadan nasibini aldı. Liman ve çevresinde bulunan 20 adet gemi fırtınanın etkisiyle zarar görürken bir yolcu feribotu kayalıklara çarparak battı.

Andaman Wave Jet Feribotları işletmesi altında bulunan feribotun dün gece demirli halde limanda bekliyordu. Fırtınanın patlamasının ardından demir tarayan feribot dalgalara ve rüzgarın şiddetine dayanamayarak kayalıklara sürüklendi.

Krabi ve Phi Phi arasında turistleri taşıyan günlük feribotlar 250 kişi taşıma kapasitesine sahip. Feribotun çalışma saatlerinin dışında gerçekleşen kazada şans eseri kimse bulunmuyordu. Ağır hasar alan feribot fırtınanın şiddetinin azalmasının ardından su yüzeyine çıkarılacak.

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 857 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.