1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fırat İşeri felci deniz tutkusuyla yendi
Fırat İşeri felci deniz tutkusuyla yendi

Fırat İşeri felci deniz tutkusuyla yendi

Fırat İşeri, denize atlarken boynunu kırdı. Doktorların yürüyemez dediği Fırat, 5 ay sonra ayağa kalktı. Yeniden denize dönüp dalış öğretmeni oldu.

A+A-

Deniz tutkusu Fırat İşeri'nin hayatını değiştirdi. Kara Harp Okulu 2. öğrencisiyken, denize balıklama atlayan 20 yaşındaki İşeri'nin boynu kırıldı. İşeri’nin boyun omuruna leğen kemiğinden alınan parçayla yama yapıldı, platin takıldı. Doktorların ameliyata rağmen, yüzde 1 bile iyileşme şansı vermediği İşeri, kazadan 4 ay sonra parmağını oynattı, 5. ayda ayağa kalkıp yürümeye başladı.

NEZLE OLMUŞUM GİBİ HİSSETTİM

Ameliyattan sonra felçli kalacağını hiç düşünmediğini söyleyen İşeri, "Asla 'Bir daha yürüyemeyeceğim' gibi düşüncem olmadı. Aksine sanki nezle olmuşum da gelip geçecekmiş gibi geldi" diye konuştu.

Fırat İşeri, kazadan sonra verilen aktif görev göremez raporu üzerinde Harp Okulu’ndan ayrılıp, 18 Mart Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ni kazandı. Denizden kopmak istemeyen genç adam, Çanakkale'de dalış okulu açtı. Fırat şimdi kendi gibi deniz tutkunlarına dalgış dersleri veriyor.

Kalça protezim kırıldı

An­ne Se­vim İşe­ri, felç­li olduğu dönemde oğlu­nu sır­tın­da ta­şırken kal­ça ke­mi­ğin­de­ki pro­te­zin kı­rıl­dı­ğı­nı söy­le­di. Anne İşeri, Fı­rat'ın fi­zi­ği­nin ay­nı za­man­da iyi­leş­me­sin­de önem­li bir et­ken ol­du­ğu­nu belirtti. Sevim İşeri, “Kas­la­rı­nın kuv­vet­li olu­şu amor­ti­sör gö­re­vi gör­müş. Kı­rı­lan omur­ga­da­n par­ça kop­ma­mış" de­di.

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.