1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Formula 350 Sun Sport CNR Avrasya Boat Show’da
Formula 350 Sun Sport CNR Avrasya Boat Show’da

Formula 350 Sun Sport CNR Avrasya Boat Show’da

Premium segmentte kendini ispatlamış olan Formula Boats, genlerinde off-shore karakterini taşıyan yüksek performanslı teknelerinden Formula 350 Sun Sport’u Türk denizcilerinin beğenisine sunuyor.

A+A-

Üretilmeye başlandığı 1962 yılından beri dünyanın en kaliteli tekneleri arasında gösterilen lüks Formula tekneleri Ocak 2018 itibariyle Türkiye distribütörü Uting satış ve servis güvencesiyle Türkiye’de! Premium segmentte kendini ispatlamış olan Formula Boats, genlerinde off-shore karakterini taşıyan yüksek performanslı teknelerinden Formula 350 Sun Sport’u Türk denizcilerinin beğenisine sunuyor.

 İster çift olarak ister kalabalık arkadaş gruplarıyla denizde geçirilecek keyifli bir gün ve gece için gereken tüm donanıma fazlasıyla sahip, spor, şık ve güçlü bir powerboat olan Formula 350 Sun Sport, Türkiye'de ilk defa CNR Avrasya Boat Show'da görücüye çıkacak.

CNR’da 2. Holde Uting standında sergilenecek olan FORMULA 350 Sun Sport modeli gücünü 2 x 430 beygir gücündeki Mercruiser motorlardan alıyor. Saatte 100Km üzerinde sürate çıkan 350 SS yalnızca performansı ve akıcı gidişiyle değil, zarafet ve sunduğu konforla da çok etkileyici.

FORMULA’nın 7 metrelik su sporları teknelerinden 15 metrelik lüks motoryatlara kadar birçok boy ve gövde yapısındaki 10 ürün ailesinden biri olan Sun Sport serisinin en büyük üyesi 350 SS, eşsiz tasarımı, lüks donanımı ve birinci sınıf işçiğiyle Formula karakteristiğini yansıtarak hem tecrübeli kaptanların hem de yeni nesil denizcilerin ilk tercihi olmaya aday. 10.67m boy, 3.28m en ve 21° su kesim açılı derin-V gövdesiyle dalgalı havalarda dahi konforlu bir seyir sunan Formula 350 Sun Sport, seçiminize göre içten takma veya dıştan takma farklı güçlerde motor seçenekleri sunuluyor. İçten takma motor tercih edenler 350 HP - 480 HP arası güçlerde, iki adet, benzinli veya dizel, Mercruiser®, Volvo® ve Ilmor® motor arasından seçim yapabilmekteler. Son yılların akımı olan dıştan takma motor tercih edenler ise 3 x 300HP veya 3x 350 HP Mercury Verado gücüyle beklentilerini fazlasıyla alacaklar. Performans dendiğinde azami güç yanında manevra kabiliyeti de önemlidir. Formula 350 Sun Sport hem dıştan takma hem tüm içten takma motor seçeneklerinde özel joystick kumanda koluyla beraber gelmektedir. Özellikle marinalarda ve dar alanlarda adeta santim santim yanaşma imkanı sağlayan Joystick sayesinde sadece yeni başlayanlar rahat etmekle kalmayacak, deneyimli denizciler bile joystick rahatlığından vazgeçmeyecek, Formula sahibi olmanın keyfi ve gururunu yaşayacak.

Vira Haber

Bu haber toplam 9242 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.