1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Forno'dan yeni bir deneyim
Forno'dan yeni bir deneyim

Forno'dan yeni bir deneyim

Forno, yaşamda zevk ve kaliteyi birleştirmeyi seven deniz tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

A+A-

Morsø Türkiye Distribütörü Olesen firması, yeni ürünleri Morsø Living serisinin gözde ürünü Forno bahçe şöminesi ve fırınını 12-13 Eylül tarihlerinde ilk kez D-Marin Turgutreis’de tanıttı.

Tanıtımda Morsø İhracat Müdürü Peter Egholm Jensen’in Forno’da elleriyle hazırladığı et ve deniz ürünleri davetlilere ikram edildi. Taş fırından ilham almış iç tasarımı, geniş tutulan düşük tavanı ve yuvarlatılmış ateş haznesi ile pişirmeye en uygun radiant ısıyı üreten Forno ile, dilerseniz gerçek odun ateşinde sağlıklı ekmekler; çıtır, çıtır pizzalar ve tütsülenmiş yiyecekler pişirebileceğiniz gibi; dilerseniz çeşitli aksesuarlarından döküm ızgarası  ile klasik mangal tadını  doruklara çıkarabilirsiniz.

1853’ten beri Danimarka’da çevre dostu döküm demir odun sobası üreten Morsø, odun ateşinin sıcaklığını, İskandinav tasarımının kusursuz kalitesi ile buluşturarak dış mekanlara taşıdı. Ödüllü tasarımcı Klaus Rath, Forno’yu kusursuz çizgiler ile  sade ve fonksiyonel tasarımı birleştirerek özel olarak tasarladı.

Olesen Limited Şirketi 2002 yılından itibaren Morsø Sobalarının Türkiye Distribütörlüğü’nü yapıyor.

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.