1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Future Fish Eurasia" ilgi büyüyor
"Future Fish Eurasia" ilgi büyüyor

"Future Fish Eurasia" ilgi büyüyor

Türkiye’nin tek su ürünleri fuarı olan Future Fish Eurasia Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı, 7 – 9 Haziran 2012 tarihleri arasında, Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda, Avrasya Fuarcılık tarafından org

A+A-

Türkiye’nin tek su ürünleri fuarı olan Future Fish Eurasia Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı, 7 – 9 Haziran 2012 tarihleri arasında, Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda, Avrasya Fuarcılık tarafından organize edilecektir.

Türk su ürünleri sektöründe son aylarda yaşanan olumlu gelişmeler fuara da yansıyor. İhracattaki ve iç pazardaki talep artışı, balık fiyatlarının yükselmesi sektör temsilcilerinin yüzünü güldürürken, Future Fish Eurasia 2012 Fuarı’na olan ilgi de büyüyor.

2012 yılında 6.’sı organize edilecek olan Future Fish Eurasia Fuarı’nın satış çalışmaları Ağustos ayı itibarı ile başladı. 2010 fuarına katılan firmaların %91’i mevcut stantlarını aynen koruma ya da büyütme talebinde bulundular. Ayrıca yurtiçinden ve yurtdışından her gün yeni rezervasyonlar da yapılıyor. Fuara aylar kala gösterilen bu büyük ilgi Future Fish Eurasia 2012 Fuarı’nın son derece başarılı ve verimli geçeceğinin sinyallerini veriyor.

Future Fish Eurasia Fuarı’nda, su ürünleri işleme firmaları, ihracatçıları, balık çiftlikleri taze ve işlenmiş su ürünlerini sergileyeceklerdir. Fuarda ayrıca; yem ve otomatik yemleme sistemleri, akuakültür ekipmanları, su ürünleri işleme ve ambalaj makinaları, soğutma sistemleri, buz makinaları, aşı, ilaç ve dezenfektanlar gibi su ürünleri sektörünün ihtiyaç duyduğu geniş bir ürün yelpazesi de tanıtılacaktır.

Future Fish Eurasia Fuarı Facebook’ta!

Türkiye’nin Tek Su Ürünleri Fuarı olan Future Fish Eurasia Fuarı’nın Facebook sayfası açıldı. Bundan böyle, fuar katılımcıları ve ziyaretçileri, Future Fish Eurasia Fuarı ile ilgili son gelişmeleri Facebook sayfası üzerinden yakından takip edebilecek ve yorum yapabilecekler. Fuar resmi web sitesi www.future-fish.com üzerinden facebook sayfasına erişilebilir.

1.gif

Virahaber

Bu haber toplam 1037 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.