1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Gedik Döküm ve Vana 2014 yılı Bayi toplantısı düzenlendi
Gedik Döküm ve Vana 2014 yılı Bayi toplantısı düzenlendi

Gedik Döküm ve Vana 2014 yılı Bayi toplantısı düzenlendi

Gedik Döküm ve Vana Bayi Toplantısı, 7-9 Kasım 2014 tarihleri arasında, satış ekibi, yöneticiler ve bayilerin katılımıyla Güral Sapanca Spa Otel’de gerçekleştirildi.

A+A-

Gedik Döküm ve Vana, düzenlediği Bayi Toplantısı’nda bugüne kadar sağlanan gelişmeleri, önümüzdeki dönem hedeflerini ve çalışma planlarını bayileriyle paylaştı.

Üç gün süren toplantı, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik’in, Gedik Holding Konferans Salonu’nda yaptığı “Hoş geldiniz” konuşması ile başladı. Hülya Gedik, sektörün gelişmesi için Gedik Holding’in gerçekleştirdiği sanayi ve eğitim yatırımları, 2015 yılı hedefleri ve bu hedefle uyumlu diğer çalışmalardan söz ettiği konuşmasında, bayilerle karşılıklı güven içinde uzun süreli iş ortaklıklarının kurulması ve sürdürülmesinin önemini vurguladı.

FABRİKALAR ZİYARET EDİLDİ

Açılış konuşmaları sonrasında, ziyaretçiler Gedik Kaynak üretim alanlarını gezdiler. Program kapsamında İstanbul’dan Sakarya’ya geçen katılımcılar, 25.000 m2 kapalı alana sahip Gedik Döküm ve Vana Hendek Fabrikası’nın Kum Döküm, Hassas Döküm ve Vana Üretim Bölümleri’ni ziyaret ettiler. Fabrikaların ziyareti sırasında üretim tesislerinden ve tesislerdeki gelişmelerden memnuniyetlerini dile getiren bayiler, gezi sonrası, toplantı ve bire bir görüşmelerin yapılacağı Güral Sapanca Spa Otel’e hareket ettiler.

Toplantının ikinci gününde ise Gedik Döküm ve Vana satış ekibi ve yöneticileri, bugüne kadar yapılan çalışmalar, yeni dönemde gerçekleştirilmesi öngörülen hedefler ve stratejileri bayileri ile paylaştı. Gedik Döküm ve Vana Genel Müdürü Faruk Yurtseven’in açılış konuşmasıyla başlayan ve Pazarlama-Satış Bölümü Yöneticileri Mehmet Üzer ve Ahmet Refik Yaman’ın konuşma ve sunumlarıyla devam eden toplantıda, bayiler görüş ve önerilerini ayrıntılı olarak dile getirme olanağı buldular.

Yeni dönemde de karşılıklı güven ve uzun süreli işbirliği esasına dayalı iş ortaklığı modelini sürdürecek olan Gedik Döküm ve Vana ekibi ile bayileri, ikinci günün sonunda düzenlenen gala yemeğinde keyifli saatler geçirdiler.

Toplantı ve etkinlikler, Gedik Döküm ve Vana satış ekibi, yöneticiler ve bayilerin 9 Kasım’da İstanbul’a dönüşleriyle son buldu.

s1-005.jpgs2-006.jpg

s4-005.jpgs3-004.jpg

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.