1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Gemi Mühendisleri Odası yeni genel merkezine kavuştu
Gemi Mühendisleri Odası yeni genel merkezine kavuştu

Gemi Mühendisleri Odası yeni genel merkezine kavuştu

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası İstanbul Tuzla’da satın alınan yeni Genel Merkez binasını törenle hizmete açtı.

A+A-

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası tarafından İstanbul Tuzla’da satın alınan yeni Genel Merkez binasının açılışı dün yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi.

Gemi Mühendisleri Odası üyelerinin ilgisinin yoğun olduğu açılış törenine GMO Yönetim Kurulu Üyeleri ile mülk alımına destek veren kuruluş temsilcileri katıldı.

GMO yeni Genel Merkez binası açılış töreninde TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Dedetaş kısa bir konuşma yaptı ve “Burada olmaktan, böyle bir etkinliğin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Böyle bir imkanı sağlayabilmiş olmaktan. İyi bir çabaydı iyi destekler aldık. Değerli bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun. Katkıları için hem sponsorlarımıza hem üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.

16 yıllık kiracılık döneminden sonra satın alınan yeni binanı açılışı, hep beraber yenilen öğle yemeğinin ardından yapılan kurdele kesme töreni ve emeği geçenlere plaketlerinin takdim edilmesi ile tamamlandı.

Açılış töreninde Gemi Mühendisleri Odası’nın yeni bir genel merkez binasına kavuşması için sponsorluk desteği veren Türk Loydu Vakfı, GİSBİR, GEMAK Grup, DESAN Tersanesi, Jotun Boya Temsilcileri Taşkın Çilli ve Bülent Şener’e plaket verildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.