1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Gemi Mühendisleri Odası'ndan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ziyaret
Gemi Mühendisleri Odası'ndan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ziyaret

Gemi Mühendisleri Odası'ndan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ziyaret

Gemi Mühendisleri Odası, Merkez ve Şube Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle T.C.Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, GMO üyesi Ahmet Arslan’ı ziyaret etti.

A+A-

Geçtiğimiz Perşembe gün (11.08.2016) GMO Merkez ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, GMO Onur Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, GMO üyesi Ahmet Arslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette; denizcilik ve gemi inşa sektörünü için yapılacak etkinlikler konuşulurken, Bakan Arslan’a Gemi Mühendisleri Odası’nın önümüzdeki dönemde üyeleri için yapacağı faaliyetler ve sektör içerisinde planlanan etkinliklerin sunumu yapıldı. Kendisi de gemi inşaatı mühendisi olan Bakan Arslan, meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktararak bundan sonraki süreçte de bakanlık olarak sektör için yapılacak hizmetlerin hız kesmeden artarak devam edeceğini belirtti.

Bakan Ahmet Arslan’a, GMO Fribord komisyonu üyesi olduğu 6 Temmuz 2001 tarihinde onayladığı bir proje anı olarak hediye edildi.

GMO Yönetim Kurulu Üyeleriyine aynı gün Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü, aynı zamanda GMO üyesi Hızırreis Deniz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ve Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli ile öğle yemeğinde görüşmelerde bulunurken, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Özkan Poyraz’ı makamında ziyaret etti. GMO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nuri Uyğur tarafından kendilerine teşekkür plaketi taktim edildi.

GMO Ankara’daki üyeleri ile Buluştu

Gemi Mühendisleri Odası heyeti, Ankara’daki ziyaretleri tamamlanması ardından, Ankara’da yaşayan GMO üyeleri ile görüşmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla, akşam yemeği düzenledi. Ankara’da yaşayan tüm GMO üyelerinin katıldığı yemekte, GMO Ankara İrtibat Bürosu yetkilisi, Fatih Yılmaz’a, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketini GMO Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Uyğur taktim etti. 

Oda Yayınlarına Uluslararası Bir Kitap Eklendi

Bu arada GMO Üyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Serkan Ekinci’nin çevirisini yapmış olduğu, SNAME yayını olan “The Principles of Naval Architecture Series: Propulsion” isimli kitabın baskı işlemleri tamamlandı. Gemi mühendisliği eğitimi veren tüm öğrenim kurumlarında ders kitabı olarak yerini alacak kitap, Ahmet Arslan’a, Hızırreis Deniz’e,  Özkan Poyraz’a, Suat Hayri Aka’ya ve Cemalettin Şevli’ye taktim edildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2781 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.