1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği 15. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı
Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği 15. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği 15. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği (GYİD) 15. Kuruluş Yıldönümü'nde denizcilik sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

A+A-

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği (GYİD) üyeleri 15. Kuruluş Yıldönümü'nü Çengelköy Del Mare Restaurant'da düzenlenen yemekle kutladı. Sektör temsilcilerinin bir araya geldiği yemekte, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın, 15. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına ilişkin, terörle mücadelenin yoğunlaştığı bu dönemde daha sade ve eğlencesiz bir geceyi tercih ettiklerini belirtti.

Ali Deniz Eraydın yaptığı açılış konuşmasında Gemi Yakıt ikmacileri Derneği'nin; Türk Denizciliği’nin geleceğine, Türk ticari filomuzun modernleşmesine ve gençleşmesine yaptığı katkılardan bahsetti. Konuşmasının devamında Türk Limanları'nda daha emniyetli ve çevreci faaliyetler gösterilmesinden, ülkemizin ve sektörümüzün uluslararası platformlarda temsil edilmesine ve nitelikli istihdam yetiştirilmesinin sektöre sağladığı faydalardan kısaca bahsetti.

Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğinin uluslararası rekabet koşullarında ayakta durabilen şirketlerin başarısına bağlı olduğunu vurgulayan Ali Deniz Eraydın, ticari rekabetle, sektörel dayanışma arasındaki farkı iyi gören üyelerin Gemi Yakıt İkmacileri Derneği'ne verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.


ViraHaber.com

Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.