1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Gemiler Mart ayında geliyor
Gemiler Mart ayında geliyor

Gemiler Mart ayında geliyor

İzmit Körfezi’ne getireceği gemilerle deniz ticaretine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan İzmitli başarılı işadamı, eski Liman Başkanı Hasan Galyan, yeni yatırımı için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

İzmit Körfezi’ne getireceği gemilerle deniz ticaretine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan İzmitli başarılı işadamı, eski Liman Başkanı Hasan Galyan, yeni yatırımı için çalışmalarını sürdürüyor. İSSU Konsorsiyumu çatısı altında faaliyetlerine devam eden Hasan Galyan, Barış İş Merkezi’nin 2. katında bir büro kiraladı. Hasan Galyan, şirketin merkezinin şimdilik burası olacağını söyledi.

Annesinin vefatı geciktirdi
Büronun dekorasyonunu İstanbul’dan getirdiği mobilya ve tablolarla tamamlayan Galyan, “İzmit Körfezi’ne iddialı bir giriş yapıyoruz. Mart başında gemileri getirmiş olacaktık. Ancak 27 Şubat’ta annem Kadriye Galyan’ı kaybettik. Bu üzücü olay nedeniyle gemilerin gelmesi biraz gecikti. Ama kısa zamanda toparlandım. Çok fazla beklemeyi düşünmüyorum. En geç mart ayının ortasında gemiler İzmit Körfezi’ne gelmiş olacak” dedi.

1 numara olacağız
Hasan Galyan, İSSU Konsorsiyumu çatısı altında getireceği büyük gemilerle, Körfez’e gelen gemilerin başta kullanma suyu olmak üzere çok sayıda ihtiyacını karşılayacak. Şirket, alacağı kaliteli suyu gemilere servis edecek. Galyan’ın bir sonraki hedefi de gemilerin kumanya, yiyecek ve teknik destek ihtiyaçlarını da karşılamak. İzmit Körfezine getirilecek gemilerin en küçüğü 200 ton, en büyüğü 1000 ton kapasitede olacak. Yatırımına çok güvenen Hasan Galyan, şirketin deniz ticareti alanında bir numaraya olacağını söyledi.

Muhteşem kokteyl
Galyan, en geç mart ortasında ilimize getireceği gemilerin üzerinde bir kokteyl düzenleyeceğini belirterek, “İzmit Körfezi’nde bir numara olmayı hedefleyen, piyasaya görkemli bir giriş yapacak olan şirketimiz muhteşem bir kokteyl düzenleyecek. Kent protokolünü ve dostlarımızı bu görkemli kokteyle davet edeceğiz. Hedefimiz bu kentin insanlarına, gençlerine bir istihdam kapısı yaratmak. Bu kentin çocuklarına yeni bir iş sahası açmak. İzmit Körfezi’ne 25 yıllık tecrübemle, büyük bir heyecanla geliyorum” diye konuştu.

Özgürkocaeli
 

Bu haber toplam 985 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.