1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gençlere İngilizce eğitimi verilecek
Gençlere İngilizce eğitimi verilecek

Gençlere İngilizce eğitimi verilecek

Aliağa Ticaret Odası üyelerine ve gençlere yönelik ingilizce dil kursları başlatıyor.

A+A-

Aliağa Ticaret Odası, üyelerine yönelik “İş İngilizcesi”, gençlere yönelik Etkin İngilizce” dil kursları başlatacak. Aliağa Ticaret Odası ile Bering Dil Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek Eğitimler kapsamında; dış ticaretle ilgilenen, yabancı dil öğrenmek isteyen Oda üyeleri, İşadamları ve ticaret erbabına yönelik olarak İş İngilizcesi Kursu düzenlenecek.

Oda Üyelerine Yönelik İş İngilizcesi Kursu
Aliağa Ticaret Odası’nın İş İngilizcesi kursunda; Oda üyelerinin İş yaşamında İngilizceyi etkin olarak kullanması sağlanacak. Eğitim programında; İş toplantıları, iş yemekleri, iş seyahatleri, gibi ortamlarda konuşulan İngilizce, telefon görüşmeleri, İş Mektupları, İş sözleşmeleri ve CV yazımı, Pazarlama, Tanıtım, Satış, Müşteri İlişkileri, Sunum ve Müzakere teknikleri gibi konularda görsel multimedya araçları kullanılarak etkin dil eğitimi verilecek.

10 Aralık Cuma günü başlayacak olan ve Üç ay sürecek olan İş İngilizcesi Kursu 1. Kurunda her Cuma saat 18.30’da, Cumartesi günleri de 13.00’de olmak üzere üç ay boyunca haftada 6 saat eğitim verilecek. Başarılı olan üyeler üst kurlarda eğitimlere devam edebilecek.

Yabancı dil özellikle iş dünyasında büyük bir zorunluluk.
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, dünyanın küresel bir pazara dönüştüğü günümüzde KOBİ’lerin ancak dünyaya açılarak küresel rekabette ayakta durabileceğini belirterek, “KOBİ'lerin yeni pazarlarla, yeni müşterilerle dil sorunu yaşamadan iletişime geçmelerini sağlayan Yabancı dil, özellikle iş dünyasında büyük bir zorunluluk. KOBİ’lerimiz ‘yabancı dil yetersizliği’ nedeniyle iş fırsatlarını kaçırıyor. Dış pazarları tanımak, fuarlara katılmak, yatırım yapmak isteyen herkesin özellikle İngilizce bilmesinde büyük fayda var. Aliağa Ticaret Odası olarak bu ihtiyaçtan yola çıkarak İş İngilizcesi Eğitimlerine başlayacağız.” dedi.

Gençler ingilizceyi korkmadan öğrenecek!
Aliağa Ticaret Odası, İş İngilizcesi dışında, eğitim sürecinde yabancı dil öğreniminde çeşitli nedenlerle yeterli düzeye erişememiş gençlere ve öğrencilere dönük de “Etkin İngilizce Kursu” düzenleyecek. 7 Aralık Salı günü başlayacak eğitimin kuru 4 ay sürecek. Lise 9, 10. Sınıf seviyesinde gençlere yönelik bu dil eğitim programında, dilin bütün özellikleriyle konuşarak, dinleyerek ve okuyarak etkin bir şekilde kullanımı amaçlanıyor
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, lise 9 ve 10. Sınıf düzeyindeki gençlerin yabancı dil korkusuna kapılmadan dil öğrenebilmesi için 7 Aralık Salı günü “Etkin İngilizce Eğitim Kursu” başlatılacağını belirterek, “Gençlerimiz, öğrencilerimiz görsel ve işitsel araçları da kullanarak dinlediğini anlayıp, konuşacak seviyeye ulaşacak. Bu eğitimle, Okul Müfredatındaki konular da pekiştirilerek dilin korkmadan daha iyi ve kalıcı öğrenmesi mümkün olacak” dedi.

Ön Kayıt Başvuruları 2 Aralık’a Kadar Alınacak
Aliağa Ticaret Odası’nın “İş İngilizcesi” ve “Etkin İngilizce” Kurslarına katılmak isteyenler, 2 Aralık 2010 Perşembe gününe kadar Aliağa Ticaret Odası’nın 6164151 ve 616 7515 nolu telefonlarına ulaşarak bilgi alıp ön kayıt işlemlerini yaptırabilecek.

Virahaber


Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.