1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GESAD 14. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi
GESAD 14. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

GESAD 14. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

Gemi Sanayicileri Derneği’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu Türk Loydu’nun Tuzla'daki merkezinde gerçekleştirildi.

A+A-

Gemi Sanayicileri Derneği’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu Türk Loydu’nun Tuzla'daki merkezinde gerçekleştirildi.

Atatürk ve Silah Arkadaşları için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya GÖKALP yıllık faaliyet raporunu Genel Kurul üyeleriyle paylaştı.

GESAD Yurtiçi ve Yurtdışı faaliyetlerinin yanısıra Yalova Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi gelişmelerinin genel bir değerlendirmesinin ardından Başkanlık ve Kurul seçimlerine geçildi. Mevcut Başkan Ziya GÖKALP tüm üyelerin desteğiyle yeniden GESAD Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

GESAD Başkanı Ziya Gökalp teşekkür konuşmasında ; Genel Kurul’un kendisine gösterdiği takdir ve teveccühe teşekkür ederek kendisine Genel Kurul’ca tevdi edilen bu vazifeyi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını , zor işlerin altından kalkacak kararlılığa ve azime sahip olduklarını ifade etti. Gökalp , “Sektörün yarınlarını belirleyecek , zorlu ve sabır gerektiren bu işlerin büyük fedakarlıklar gerektirdiğini belirterek,sektörün tüm kademeleri ve unsurlarıyla tam bir mutabakat ve birliktelik içinde olması gerektiğinin altını çizdi. Ziya Gökalp, yeni dönemde Yönetim Kurulu başta olmak üzere yapılan revizyon için ; uzun soluklu hedeflerin yüksek motivasyon ve devamlılık gerektirdiğini bu bağlamda Yönetim Kurulu’nda bir kan değişikliği’ne giderek önümüzdeki 3 yılı en etkin değerlendirmek istediklerini söyledi ve “Allah bizleri ve bize güvenenleri mahcup etmesin" dedi.

GESAD Yönetim Kurulu ve İlgili Kurulları şu şekilde oluştu.

dwadawawd231132.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1221 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.