1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. GİSBİR 8. Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na katıldı
GİSBİR 8. Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na katıldı

GİSBİR 8. Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na katıldı

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR, Dubai’de düzenlenen 8. Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na katıldı.

A+A-

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde bu yıl 8. Kez düzenlenen Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı'na  katıldı. 

GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Aydın Alaftan’ın  başkanlığında ve GİSBİR Dış İlişkiler Komisyonu Üyeleri Ertuğ Yaşar, Erhan Esinduy ve Nurettin Çalışkan'ın katılım gösterdiği fuar, Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı, Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid El Maktum'un himayesinde gerçekleştiriliyor.

İlk kez 2004 yılında düzenlenen Offshore Arabia Konferansı ve Fuarı  iş fırsatları ve katılımcı ve konferans katılımcıları arasında stratejik ortaklıklar kurulmasını sağlıyor ve bu konuda bir ağ oluşturulması için önemli bir platform olarak nitelendiriliyor.  

Offshore Arabistan 2016’ya katılım oldukça fazla. Fuarın amacı küresel ve bölgesel olarak meydana gelen petrol, kimya ve diğer zararlı maddelerin çevrede oluşturduğu tahribat, bunların denize dökülmesinin önlenmesi, müdahale edilmesi ve çevrenin korunması olarak belirtiliyor. Ayrıca fuarda deniz ve kıyı temizliğine dikkat çekilecek. 

Konferansa masaya yatırılacak konular arasında  küresel deniz nakliyesi, petrol ve gaz sektöründe yaşanan sorunlar iklim değişikliği ve yenilenebilir enerji konuları da yer alıyor. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2290 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.