1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. GİSBİR

  4. GİSBİR, Uluslararası TransCaspian Fuarı'na katıldı
GİSBİR, Uluslararası TransCaspian Fuarı'na katıldı

GİSBİR, Uluslararası TransCaspian Fuarı'na katıldı

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilmekte olan 15'inci Uluslararası TransCaspian Denizcilik, Taşımacılık ve Lojistik Fuarı'nda stand açtı.

A+A-

Azerbaycan Ulaştırma Bakanlığı'nın resmi desteğiyle gerçekleşen; dünyanın önde gelen denizcilik, liman ve lojistik şirketlerinin katıldığı Uluslararası TransCaspian Denizcilik, Taşımacılık ve Lojistik Fuarı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de  açıldı. Fuara Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) de katıldı.  Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Mammadov, açılışını yaptığı fuar sırasında GİSBİR standını da ziyaret etti. Azeri Bakan Mammadov, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a da GİSBİR aracılığıyla selamlarını iletti.

GİSBİR'i temsilen Genel Sekreter Yardımcısı M. Ercan Özokutucu, Dış İlişkiler Komisyonu Üyeleri Burak Acar, Hayrettin Şahin ve Abdülvahit Şimşek'in katıldığı ve Azerbaycan Ulaştırma Bakanlığı'nın resmi desteğiyle gerçekleşen; dünyanın önde gelen denizcilik, liman ve lojistik şirketlerinin katıldığı fuarın açılışına Amerika Birleşik Devletleri Azerbaycan Büyükelçisi Robert F. Cekuta da katılım gösterdi. Fuar sonrasında verilen Açılış Yemeği davetine GİSBİR Genel Sekreter Yardımcısı M. Ercan Özokutucu katıldı. Uluslararası TransCaspian Fuarı yarın sona erecek.

gisbirazxerbaycan1.pnggisbirazxerbaycan2.png

ViraHaber.com

 

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.