1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GİSBİR ve GYİB toplantısı yapıldı
GİSBİR ve GYİB toplantısı yapıldı

GİSBİR ve GYİB toplantısı yapıldı

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği ve Türk Eximbank arasında düzenlenen toplantı dün gerçekleşti.

A+A-

19 Şubat 2013 Salı günü Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Merkezinde, GİSBİR ile Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği (GYİB) tarafından, Türk Eximbank üst yönetimi ve sektördeki diğer kurum ve kuruluşların bir araya gelerek sektörün Eximbank ile buluşmasını sağlayan yoğun katılımlı bir toplantı düzenlendi.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN, GYİB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran BAYRAK, GİSBİR ve GYİB Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra gemi ve yat inşa sektörünün önde gelen temsilcilerinin katılım gösterdiği toplantıda, Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin KAPLAN ile Genel Müdür Yardımcıları Mesut GÜRSOY, Cenan AYKUT ve Alaaddin METİN, sektör temsilcilerine kısa, orta ve uzun vadeli nakdi ve gayrinakdi kredi, sigorta ve garanti programları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN, Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin KAPLAN’a ziyareti dolayısıyla bir plaket sundu.

img_9943.jpg

img_9927.jpg

virahaber.com

 

 

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.