1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Global Marine Fuel Trends 2030” semineri gerçekleştirildi
“Global Marine Fuel Trends 2030” semineri gerçekleştirildi

“Global Marine Fuel Trends 2030” semineri gerçekleştirildi

Lloyd's Register Türkiye, “Global Marine Fuel Trends 2030” seminerini gerçekleştirdi. Dün gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu seminere denizcilik sektörünün önemli firmaları ve sektör temsilcileri katıldı.

A+A-

Lloyd's Register Türkiye, “Global Marine Fuel Trends 2030” seminerini gerçekleştirdi. Dün gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu seminere denizcilik sektörünün önemli firmaları ve sektör temsilcileri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Lloyd's Register Türkiye Ülke Müdürü Engin Yazıcıoğlu “Lloyd's Register  olarak, sektörle birlikte bilgilendirme seminerleri gerçekleştiriyoruz.Bugün 2030 yılı perspektifinde deniz yakıtlarında ne gibi değişiklikler olacağını konuşacağız. Sadece yakıttan ziyade çevreyle ilgili değişim ve gelişmeleri de ele alacağız. Amacımız, sektörle ilgili herkesle fikir alış verişinde bulunmak. Olumlu bir seminer olacağını düşünmekteyim.” dedi.

ŞEVLİ “ÇEVRE EN ÖNEMLİ KONUMUZ”

UDHB olarak çevreyle ilgili yapılan tüm çalışmaların yanında olduklarını belirten Denizcilik ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli  “Bugün Lloyd's Register  katkılarıyla gemi yakıtlar ve çevre konularını ele alacağız. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı olarak, özellikle çevre duyarlılığı açısından Türkiye karasularını kullanacak gemilerin gaz ölçümlerini yapacağız. Çevre, dünyamızın en önemli konusu. Çevreyle ilgili yapılan çalışmalar da Bakanlığımızın takibinde. Desteğimizi asla kesmeyeceğimiz çalışmalar. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  da bu konuda oldukça duyarlı. Dolayısıyla deniz ticareti için çok önemli olan yakıt maliyetinin düşürülmesi önemli. Diğer yandan da çevremizi korumanın bilincinde olmalıyız. Bunları düşünmek hepimizin görevi. Devlet olarak gerekeni yapmak bizim asli sorumluluğumuz. Çevre için sadece yakıt değil makine ve ekipmanlarla ilgili de çeşitli çalışmalar mevcut. Biz Bakanlık olarak Lloyd's Register  çalışmaları tebrik ediyoruz. “ şeklinde konuştu. 

55-003.jpg44-003.jpg66-004.jpg22-005.jpg11-008.jpg33-004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.