1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Hanjin, Türkiye seferlerini arttırdı
Hanjin, Türkiye seferlerini arttırdı

Hanjin, Türkiye seferlerini arttırdı

Türkiye’deki acenteliği Arkas Denizcilik tarafından yapılan Hanjin Shipping, Türkiye uğraklı EM1 servisine yeni limanlar ekleyerek ağını genişletti ve EM2 isimli yeni bir haftalık servis daha başlattı.

A+A-

Türkiye’de Arkas Denizcilik tarafından temsil edilen Hanjin Shipping, Türkiye uğraklı EM1 (East Mediterranean 1) servisine yeni limanlar ekleyerek ağını genişletirken, EM2 (East Mediterranean 2) isimli yeni bir haftalık servis daha başlattı.

Türkiye’deki acenteliği Arkas Denizcilik tarafından yapılan Koreli armatörlük şirketi Hanjin Shipping Türkiye’den iki adet haftalık servis vermeye başladı. Hali hazırda devam eden EM1 servisini yenileyerek uğrak limanlarına Haydarpaşa, Mersin, Antalya, İskenderun limanlarını da ekledi. Servisin yeni rotası Pire-İstanbul (Ambarlı)-İzmit (Evyap)- Bursa (Borusan) Gemlik-İzmir- Pire-Selanik-Mersin-Haifa-Antalya-Mersin-Pire oldu.

Antalya’dan Uzak Doğu’ya bağlantı

Yeni başlattığı EM2 (East Mediterranean 2) servisinde ise Pire, Ambarlı, Evyap, Borusan, İzmir limanları arasındaki servis ağına Selanik, Haydarpaşa, Antalya, Mersin, İskenderun, Ashdod, Haifa limanlarını da ekledi. Yeni servisle birlikte özellikle Antalya’dan Uzakdoğu’ya düzenli ihracat bağlantıları yapılmaya başlanacak. EM2 servisi Pire-Haydarpaşa-Ambarlı-Gemlik-İzmir-Pire- Mersin-İskenderun-Ashdod-Haifa-Pire rotasını izliyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.