1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Happy Cruises 10 seferle başlıyor
Happy Cruises 10 seferle başlıyor

Happy Cruises 10 seferle başlıyor

İzmir kruvaziyer turizminde yeni bir firma daha kazandı. Happy Cruises yılda 10 seferle ilk gemisini 18 Haziran'da İzmir'e çıkaracak.

A+A-

İzmir kruvaziyer turizminde yeni bir firma daha kazandı. Happy Cruises yılda 10 seferle ilk gemisini 18 Haziran'da İzmir'e çıkaracak. İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Happy Cruises ile Alsancak Limanı'na gelen toplam sefer sayısının 300'e, kruvaziyer yolcu sayısının ise 622 bin 112'ye yükseldiğini söyledi. Demirtaş'ın davetiyle İzmir'e gelen Happy Cruises Genel Müdürü Miguel Munir ve Happy Cruises Alım Müdürü Bienvenido Martinez Echeverria ise limanda incelemede bulundu, İzmir'e tam not verdi.

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş ile yaptıkları görüşme sonucunda 2011 yılı Haziran ayı içinde İzmir'i programlarına aldıklarını belirten Happy Cruises Genel Müdürü Miguel Munir, kentin olanaklarından memnun kaldıklarını ifade ederek İspanyol yolcu taşıyan 800 kişilik geminin, 10 seferini İzmir'e düzenleme kararı aldıklarını açıkladı. İzmir seferlerinin 18 Haziran'dan itibaren başlayacağı belirtildi. İzmir Limanı'nı gayet düzenli bulduğunu ifade eden Munir, "Liman içinde dükkan ve alışveriş olanaklarının bulunması çok güzel. İzmir'in, kruvaziyer turizminde kısa sürede sağladığı başarıyı dikkatle takip ediyoruz" dedi.

Happy Cruises'ın seferleriyle birlikte İzmir Alsancak Limanı'na gelecek sefer sayısının 300'e, kruvaziyer yolcu sayısının ise 622 bin 112'ye yükseldiğine dikkat çeken Demirtaş, "Gelecek yıl 1 milyon yolcuya ulaşmayı hedefliyoruz"dedi.

Yeni Asır

Bu haber toplam 807 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.