1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Harem-Sirkeci Araba Vapuru hattına yöneldiler
Harem-Sirkeci Araba Vapuru hattına yöneldiler

Harem-Sirkeci Araba Vapuru hattına yöneldiler

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde başlayan tadilat sebebiyle, 3 şeridin kapalı olması sürücüleri, Boğaziçi Köprüsü’nden sonraki alternatif olan İDO Harem – Sirkeci Araba Vapuru Hattı’na yöneltiyor.

A+A-

Olumsuz etkilenecek  İstanbul trafiğinin, önemli kaçış noktalarından biri olan Sirkeci – Harem hattında acil durum önlemleri devreye girdi. 4 gemi çalışan hatta Eskihisar – Topçular arası çalışan 600 yolcu 80 araç kapasiteli 2 gemi daha takviye edildi.

Konu ile ilgili bilgi veren İDO Ceo’su Önder Sezgi, 3 ay boyunca her gün adeta bayram trafiği yaşanacağını söyledi. Sabah saatlerinde normalin üstünde oluşan araç trafiğinin yoğunluk hakkında fikir verdiğini belirten Sezgi; kapasite artırımı ve doldur – boşalt seferlerle 3.köprü gibi hizmet vereceğiz. Personel takviyesi ve fazla mesai uygulamasıyla yolcular ve araçlar boğazı 10 dakikada geçmenin konforunu yaşayacaklar, dedi.

Sabah 07:00 ve akşam 22:30 saatleri arasında karşılıklı olarak doldur- boşalt uygulaması ile hizmet veren araba vapuru seferleri, araç yoğunluğuna göre devam ettirilecek. 

sed_6731.jpg

Bu haber toplam 1617 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.