1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Hatay’da marina için yer bakılacak
Hatay’da marina için yer bakılacak

Hatay’da marina için yer bakılacak

İskenderun’da hayata geçirilmesi planlanan Marina Projesi, Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında yapılan toplantıda ele alınarak, çok yönlü değerlendirildi.

A+A-

Deniz Ticaret Odası İskenderun şubesinde yapılan toplantıya; Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İskenderun Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda özel tekne turizm potansiyelinin araştırılması, marina, yelkencilik ve özel tekne onarım merkezi kurulması için uygun kıyıların tespit edilmesi ve Hatay genelinde yat turizminin geleceği ile ilgili yol haritası çizilmesi ile ilgili konular görüşüldü.

Vali Doğan, Hatay’ın turizmden hak ettiği payı alması için gereken gayreti gösterecekleri ve bu doğrultuda hazırlanan projeleri destekleyecekleri yönünde kısa bir açıklama yaparak, Hatay genelinde turizm sektörünün canlandırılması yönünde yoğun bir mesai yapılacağının sinyalini verdi.

Vira Haber

Bu haber toplam 16930 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.