1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. HAVELSAN ve Cumhuriyet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı
HAVELSAN ve Cumhuriyet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

HAVELSAN ve Cumhuriyet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Üniversite–sanayi işbirliğine verdiği önemin her fırsatta altını çizen HAVELSAN, araştırma geliştirme faaliyetleri kapsamında ortak proje yürütmek ve eğitim–öğretime ilişkin işbirliğini geliştirmek ve yerleştirmek amacıyla Cumhuriyet Üniversitesi ile prot

A+A-

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen törende Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve HAVELSAN Genel Müdürü ve CEO’su Sadık Yamaç arasında işbirliği protokolü imzalandı.

HAVELSAN Genel Müdürü ve CEO’su Sadık Yamaç konuşmasında, bilişim sektörünün geleceğin işi olduğunu ancak Türkiye’de yetişmiş eleman zorluğunun yaşandığını belirtti ve “Cumhuriyet Üniversitesi genç kadrosunu HAVELSAN bünyesinde yetiştirmek üzere işbirliği anlaşması yapmış bulunuyoruz. Dünyanın gidişatı yazılım, siber güvenlik, bilişim üzerine ve bu alanlar geleceğin işi olma yönünde hızla ilerliyor. Yine bu durum önümüzdeki süreçte Türkiye açısından büyük potansiyel taşıyan işbirliklerinin açılımına yol açacak. Protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

1_fr5a0316-001.jpg3_fr5a0261-001.jpg4_fr5a0296.jpg

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.