1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. HAVELSAN’dan Adik Tersanesi’ne ziyaret
HAVELSAN’dan Adik Tersanesi’ne ziyaret

HAVELSAN’dan Adik Tersanesi’ne ziyaret

Savunma sanayi projelerinde çok önemli görevler üstelenen HAVELSAN Yönetim Kurulu yeni başkanı Adik Tersanesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı şirketlerinden biri olan ve savunma sanayi projelerinde çok önemli / kritik görevler üstelenen HAVELSAN Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu yeni Başkanı Tümgeneral (E) Atilla Gürdere ve Yönetim Kurulu üyesi Tuğamiral (E) Prof. Dr. Nurhan Kahyaoğlu, geçtiğimiz hafta ADİK Tersanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

HAVELSAN'ın yeni yönetimi olarak önemli müşterilerini ziyaret etme kararı alan Yönetim Kurulu Başkanı Tümgeneral (E) Atilla GÜRDERE'yi ziyaretinde Anadolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Faruk Ürkmez ağırladı.. Ziyarette ayrıca ADİK Tersanesi Yönetim Kurulu üyesi Ebru Ürkmez, CEO Ertuğ Yaşar ve Savunma Grubu Koordinatörü Tuğamiral (E) Metin Poyrazlar da hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında iki firmanın ortak projesi olan LST / Amfibi Gemi proıjesi genel hatları ile görüşüldü, ancak daha çok uluslararası pazarlarda ortak işbirliği ve satış faaliyetleri değerlendirildi. ADİK Tersanesi, askeri projelerde çözüm ortağı olduğu HAVELSAN firmasının yeni yönetimine, başarılar diledi.

adik_havelsan_20130923130426.jpg

adik_havelsan1_20130923130441.jpg

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1808 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.