1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Hidrodinamik Tersanesi  Web sitesini yeniledi
Hidrodinamik Tersanesi  Web sitesini yeniledi

Hidrodinamik Tersanesi  Web sitesini yeniledi

Devraldığı Türkiye denizcilik mirasıyla, 3 kuşaktır Tuzla Aydınlı Koyu’ndaki tesisinde hizmet veren Türkiye’nin en eski özel tersanelerinde Hidrodinamik Tersanesi’nin Kurumsal web sitesi www.hidrodinamik.com yenilendi.

A+A-

Türkiye’nin en eski özel tersanelerinden biri olan, aynı anda 20 ayrı geminin tamir ve bakımını yapabilen Hidrodinamik Tersanesi, dijital dünyadaki yüzü olan kurumsal web sitesini yeniledi. Süre gelen kurumsallaşma çalışmaları kapsamında yenilenen logosu ve yeni web sitesi ile dijital arenadaki  yerini alan Hidrodinamik Tersanesi, Türkçe, İngilizce ve Rusça olmak üzere 3 farklı dilde hazırlandı.

IMO Numarasıyla Teklif  Al

Yenilenen alt yapısı ve zengin teknik içeriği ile daha dinamik bir yapıya kavuşan web sitesi, ziyaretçilerin ihtiyaç duyduğu birçok konuya kolayca ulaşabilmesine imkân tanıyor. Mevcut ve potansiyel müşteriler web sitesindeki “Size Nasıl Yardımcı olabiliriz?” bölümünden sadece IMO numarası ile gemilerinin ihtiyacı olan hizmetle ilgili teklif alabiliyorlar. Yeni görseller ile daha zengin hale getirilen sitede ziyaretçiler, kullanımı basitleştirilen menülerden, farklı cihazların farklı ekran çözünürlükleriyle, kullanıcı deneyiminde kayıp yaşanmadan mobil teknolojisine uyumlu bir şekilde faydalanıyor.

Canlı Destek

Hidrodinamik Tersanesi Yönetim Kurulu Üyesi Necati Emre Ordu, müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanabilme ve müşteriye dokunan her noktada aynı mesajla konuşabilme amacıyla bir dönüşümün başlangıcı içinde olduklarını dile getirdi. Ordu şunları kaydetti: "Hidrodinamik Tersanesi olarak gemilerin güvenle yol alması için 7/ 24 hizmet veriyoruz. Web sitemizde de ‘Canlı Destek’ uygulamamızla müşterilerimizin bize her yerden kolayca ulaşmasını istiyoruz. Uzun yıllara dayanan bir tecrübeye sahibiz.  Güçlü servis ağımız ile müşterilerimizin talep ettiği her yere hizmet götürüyoruz. Hidrodinamik Tersanesi’nin dünyaya açılan kapısı, yeni web sitemiz ile tüm dünyadaki müşterilerimizle daha interaktif bir etkileşim halinde çalışmayı hedefliyoruz. ”

Türk Tersanelerinin Tek Eksiği Yaptığı İşi  Anlatamamak

Hidrodinamik Tersanesi’ne Stratejik İletişim Danışmanlığı hizmet veren ve  web sitesini yenileyen  Proaktif İletişim Ajansı’nın Başkanı Birgül Taşdemir web sitesi yapım süreci ve sektöre ilişkin şunları söyledi: “Pek çok sektörden bir çok  firmaya web sitesi yaptık. Hepsi çok keyifliydi. 7/24 çalışarak tamamladığımız  bu  işten  müthiş keyif aldık. Denizle ilgili yapılan her işin, gerçekten tutkuyla yapıldığını deneyimleyerek anladık.  Türkiye’deki tersaneler, dünyadaki tersanelerle rekabet edecek alt yapıya, teknolojiye ve insan kaynağına sahip. İşlerini çok iyi yapıyorlar ama anlatamıyorlar. Dünyayla rekabet edemedikleri tek yer, yaptıkları işi gösterememek, anlatamamak. Hidrodinamik Tersanesi bu anlamda sektöre öncülük ediyor. Kurumsallaşma kararı doğrultusunda, kurumsal kimliğini de yeniden oluşturuyor. Web sitesi de, bu yeni kimliğinin bir sonucu. Hidrodinamik Tersanesi’nde sektöre öncülük etmek dededen miras. Firmanın kurucusu Necati Özer, Türkiye’de ilk raylı kızağı uygulayarak sektörün önünü açarken, şimdi de ikinci ve üçüncü kuşağın temsilcileri, işini çok iyi yapan Türkiye’deki  tersanelerin yaptığı işi dünyaya göstermesi noktasında öncülük ediyorlar.”

Dijital dünyada Hidrodinamik Tersanesi, sosyal medyada yaptığı düzenli paylaşımlar ile çalışmaları hakkında müşterilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Hidrodinamik Tersanesi’nin yeni web sitesini www.hidrodinamik.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Vira Haber

Bu haber toplam 6269 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.