1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DENİZ HABER AJANSI - DENİZ HABER - DENİZ HABER TV

  4. Honda Marine'nin yeni motorları deniz tutkunları ile buluşuyor
Honda Marine'nin yeni motorları deniz tutkunları ile buluşuyor

Honda Marine'nin yeni motorları deniz tutkunları ile buluşuyor

Türkiye’nin önde gelen motor üretim ve dağıtım şirketi Anadolu Motor’un 30 yıldır distribütörlüğünü yaptığı Honda Marine dıştan takma deniz motorları, deniz tutkunlarına kusursuz deneyim yaşatmaya devam ediyor.

A+A-

Dünyanın en büyük motor üreticilerinden Honda, üstün teknolojisini deniz motorlarına da uygulayarak 2,3 hp’den 250 hp’ye kadar geniş yelpazedeki 4 zamanlı Honda Marine dıştan takmalı deniz motorlarını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Honda Marine’in sunduğu en yeni BF4-5 ve 6 beygir gücündeki dıştan takmalı deniz motoru modelleri;  hafifliği, kolay çalıştırma özelliği, düşük yakıt tüketimi, sessiz ve titreşimsiz performansıyla sınıfının en iyisi olarak gösteriliyor. İsteğe bağlı şarj edebilme özelliğine de sahip modeller konforlu taşıma sapı ve sınıfındaki en uzun süreli çalışma performansıyla taşınabilir motor konseptini yeniden tanımlayarak kullanım kolaylığı yaşatıyor.

Anadolu Motor’un 5 yıllık güvencesi ile satışa sunduğu modeller özellikle ailelere yönelik şişme botlar ve küçük tekneler için ideal kullanım sunuyor.

honda-power_0333-1.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3554 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.