1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İÇDAŞ öğrencileri sertifikalarını aldı
İÇDAŞ öğrencileri sertifikalarını aldı

İÇDAŞ öğrencileri sertifikalarını aldı

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü yelken yaz okulunun 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında temel yelken ve denizcilik eğitimini tamamlayan öğrencileri sertifikalarını aldı.

A+A-

Çanakkale İçdaş Spor Kulübü yelken yaz okulunun 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında temel yelken ve denizcilik eğitimini tamamlayan 1.dönem öğrencileri eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı. Sertifikalarını Biga’nın Kemer köyünde bulunan Antik Şehir PARION’da alan öğrenciler daha sonra İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. tesislerini gezdiler.

Ziyarette, İÇDAŞ Biga Tesisleri Direktörü Fuat Erkan TEKİN ve ekibinin karşıladığı öğrencilere, İÇDAŞ A.Ş. ile ilgili genel bilgiler içeren sinevizyon sunumunun ardından öğle yemeği ikram edildi. Tesisin büyüklüğü ve gördükleri çeşitlilik karşısında hayretler içinde kalan öğrenciler, balık yetiştirme tesisi, reverse osmos (deniz suyundan içme suyu üretim tesisi), enerji üretim tesisi, çelikhane, tersane ve besi çiftliğini yetkililer eşliğinde ilgiyle gezerek bu çalışma alanlarının işleyişi hakkında bilgiler aldılar.

Tesisin büyüklüğü ve gördükleri çeşitlilik karşısında etkilenen öğrencilere besi çiftliği ziyaretlerinde minik saksılarda yetiştirilen ipek çiçeklerinden armağan edildi. Öğrenciler, gerçekleştirilen mini teknik gezi sayesinde büyük bir tesisi tanıma imkânı bulduklarını ve keyifli bir gün geçirerek sertifikalarına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını söylediler.

icdas_yelken-(2).20130716101248.jpg

Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.