1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO trafik sorununa çözüm buldu!
İDO trafik sorununa çözüm buldu!

İDO trafik sorununa çözüm buldu!

İDO, köprü bakım çalışmalarıyla birlikte ulaşım sorunlarının yaşanmaması ve trafik yoğunluğunun rahatlaması için çalışmalarına hız verdi.

A+A-

Sirkeci-Harem araba vapur hattında yeni gemi alımı, 24 saat Eskihisar-Topçular hattından gemi takviyesi ve deniz otobüslerinde ek seferler, İDO'nun gündemine alındı.

İDO'nun yazılı açıklamasına göre, Sirkeci-Harem araba vapur hattında yeni gemi alımı, 24 saat kesintisiz hizmet ve diğer bir araba vapur hattı olan Eskihisar-Topçular hattından gemi takviyesi gibi tedbirleri gündeme alındı.

Günde 30 bin aracın karşı yakaya geçirilebilmesi amaçlanırken, oluşabilecek yoğunluğa paralel olarak yeni gemi tedariği için çalışmalar yürüten İDO, Bakırköy-Kabataş gibi merkezi bölgelerdeki deniz otobüsü seferlerini de iki yaka arasındaki ulaşımı desteklemek için artıracak. Buna göre, Bakırköy-Kabataş deniz otobüsü hatlarına ekstra ve gece 22.00'ye kadar süren ek seferler konulacak.

İDO, feribot iskelelerindeki sirkülasyonu artırmak için de üçüncü rampa yapımı konusunda başvuru yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, yeni çözümler sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, ''Yeni gemi alımı, hatlarda kaydırmalar, takviyeler, ekstra seferler, 24 saat hizmet, iskelelerde düzenlemeler.. Hepsi gündemimizde. İstanbul halkına ve tüm yolcularımıza en iyi hizmeti sağlayacak, trafik sorununun tırmanmamasına çok önemli bir katkı sunacağız. Köprü bakım-onarımı süresince her gün adeta bayram trafiği yaşayacağız'' ifadelerini kullandı.

virahaber.com

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.