1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İDO'nun çevre ve iş sağlığına verdiği önem belgelendi
İDO'nun çevre ve iş sağlığına verdiği önem belgelendi

İDO'nun çevre ve iş sağlığına verdiği önem belgelendi

İDO, TUV THURINGEN belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sürecini başarıyla tamamlayarak, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.

A+A-

Çevreye olan duyarlılığı, çalışanlarının ve yolcularının güvenliği konularındaki hassasiyetini şirket politikası olarak vurgulayan ve bu konuda süreçlerini geliştirmek için sürekli çalışmalar yürüten İDO, bu çalışmalarını yeni aldığı iki belgeyle bir kez daha perçinledi.

Kalite ve müşteri memnuniyetinden sonra çevre ve iş sağlığı ve güvenliği

İDO, 2013 senesinde de BureauVeritas belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sürecini başarıyla tamamlayarak, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazanmıştı.

Kalite memnuniyeti yönetimi ve müşteri memnuniyeti yönetimi alanındaki bu önemli belgelendirmelerin ardından İDO, çevreye olan duyarlılığını ve iş sağlığı ve güvenliği konularındaki hassasiyetini belgelendirmek üzere yürüttüğü çalışmalarına ağırlık verdi.

Yolculuk sürecek

İDO, 2014 yılı içerisinde TUV THURINGEN belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sürecinin ardından, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.

Müşteri odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde kalitesini ve sunduğu hizmetleri daha da ileriye götürmeye devam eden İDO, çevreye olan sorumluluğunu ve iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemi de daha ileriye taşımak için çalışmalarına devam edecek.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.