1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. İletişimi yüksek ve iş kabiliyeti naif elemanlar
İletişimi yüksek ve iş kabiliyeti naif elemanlar

İletişimi yüksek ve iş kabiliyeti naif elemanlar

Sisteme giriş yaparak anında başvuru yapabilir veya firmanıza özel iş ilanları oluşturabilirsiniz.

A+A-

Çağrı merkezi iş ilanları ile yüzlerce iş fırsatı sunan elemanonline, Türkiye’nin tüm şehirlerine cazip iş teklifleri sunuyor. İller ve ilçelere göre ilan yayını, meslekler ve sektörlere özel iş ilanları ile en kapsamlı portal özellikleri sunuyor. Part time iş ilanlarından dönemsel ilanlara, tam zamanlı ilanlardan stajyerlere özel ilanlara dek, binlerce güncel yayın sunuluyor. İş deneyimi olanlar veya ilk kez çalışacak olanlar için kaliteli firmalardan, kariyer olanakları sunuluyor. Sisteme giriş yaparak anında başvuru yapabilir veya firmanıza özel iş ilanları oluşturabilirsiniz.

Çağrı Merkezi İş İlanları

Ofis çalışanları veya freelancer çalışanlar için sağlanan iş fırsatları, farklı sektörler ve pozisyonlara göre elemanonline.com.tr adresinde yayınlanıyor. İş arayanlar için ‘'Aday Girişi’’ sekmesi sunan site, ücretsiz CV ve özgeçmiş oluşturma sistemleriyle, ücretsiz kullanım avantajı sunuyor. Eleman Online üyelikleri tamamen ücretsiz olarak sağlanmakta ve firmalar ücretsiz ilan yayınlayabilmekteler. 2005 yılından bu yanan özel istihdam bürosu statüsünde dijital platform hizmetleri sunan site, İŞKUR kapsamında özel izin ile faaliyet gösteriyor. DB Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Adıyla sunum yapan platform, 300 bin üzerinde üye firma ve 35 bin üzerinde iş arayan ile profesyonellik sunuyor.

Türkiye’den İş İlanları

Hatay’dan Mersin’e, Osmaniye’den Kırklareli’ne dek Türkiye’nin tüm illerinden ve ilçelerinden, kategorilerine göre iş ilanları yayınlanıyor. Firmaların açık adresleri, konum ve statüleri, iş nitelikleri, maaş ve ekstra olanakları gibi tüm detayların yer aldığı ilanlar, her gün ve daima güncel şekilde sunuluyor. Ankara iş ilanları ve İzmir iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler, tam zamanlı fırsatlardan keyfine düşkün freelancer çalışanlara dek, yüzbinlerce ilan sunuluyor. Bulunduğunuz kente göre, sektöre ve iş alanınıza göre hızlı arama opsiyonlarından faydalanabilirsiniz. Filtreleme özelliği ve arama çubuğu ile kolay erişim sağlayan site, sağlam altyapısı ve güvenilir sistem özellikleri ile Türkiye’nin en çok tercih ettiği istihdam alanıdır. İş arayanlar ve eleman arayanları aynı portalda buluşturan elemanonline.com.tr sitesi, ücretsiz ilan ver sistemiyle avantaj sağlıyor.

Firmalar İçin İlan Kolaylığı

On binlerce adayı aynı sistem üzerinde değerlendirebilir, işinize talip tüm adayları online olarak değerlendirebilirsiniz. Firma Giriş sistemi ile işletmenizin hem tanıtımını yapabilir hem de ücretsiz ilan seçeneği ile ülkenin tüm bölgelerinden personel alımı yapabilirsiniz. Üstelik aradığınız nitelikleri ve pozisyon özelliklerini belirleyerek, hedef kitle oluşturabilirsiniz. Çağrı merkezi iş ilanları kategorisinde; e-ticaret çağrı merkezi personeli, müşteri danışmanı ve temsilcisi, ofis sekreteri ve ofis çalışanı gibi farklı nitelikler ve pozisyonlarda ilan yayınlayabilirsiniz. Uzmanlar, personeller, yöneticiler, deneyimli ve deneyimsiz elemanların tamamı elemanonline aracılığı ile istedikleri işi buluyor ve online başvuru olanağı ile anında erişim sağlayabiliyor. Şirketinize özel donanımlı elemanlar için hemen siteye giriş yapın ve ilan oluşturun.

Bu haber toplam 2126 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.