1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. İlk Türk karma spor giyim markası
İlk Türk karma spor giyim markası

İlk Türk karma spor giyim markası

Türkiye'de gelişen tekstil sektörünün köklü bir markası var. Bu marka, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünler üretme misyonu ile yoluna devam ediyor.

A+A-

 Sektörde bir ağırlığı olan ve adının geçtiği yerde müşterinin almak için tereddüt etmediği bu marka 1996'da temelleri atılan Tommy Life.

Tommy Life'ın Kuruluşu

Şirket 1996'da kuruldu. 2002 yılına kadar yurt içi ve yurt dışındaki firmalar için kumaş üretimi yaptı. Yöneticiler 2003 yılında, başka firmalar için üretim yapmaktansa kendi markaları ile yola devam etmeyi tercih ettiler ve ilk toptan mağazalarını İstanbul'da açtılar. Daha sonraki 7 yıllık süreçte bu mağaza sayısı 8'e kadar yükseldi. Takvimler 2010 yılını gösterirken şirket çalışmalarını markalaştırma kararı aldı ve Tommy Life adı ile yoluna devam etti. Bu markalaşma sürecinden kısa bir süre sonra ihracat yaptığı ülke sayısını 50'ye çıkaran Tommy Life, bu alanda bir rekora imza atmıştır. Ürettiği kaliteli ürünler ile bilinen Tommy Life, misyon olarak "mutlu müşteri, güvenilir ticarettir" düşüncesini benimsemektedir. Tommy Life, hem yurt içinde hem de yurt dışında hızla e-ticaret ve pazar çalışmalarını sürdürmektedir.

Tommy Life ve E-Ticaret

Bundan üç yıl önce yani 2016'da, internetten alışverişin çok fazla artması göz önünde bulundurularak www.tommylife.com.tr web mağazası kuruldu. Böylece fiziki mağazalara veya ürünlere erişim sağlayamayan müşteriler internet aracılığı ile anında Tommy Life ürünlerini satın alabilmektedir. Fiziki mağazalarda sadece toptan satış varken, web mağazasında perakende satış da mevcuttur.

İlklerin Markası

Her geçen gün daha büyük bir marka haline gelen ve ulaştığı insan sayısını arttıran Tommy Life, spor giyim ürünlerini perakende olarak web sitesi üzerinden, toptan olarak da hem web sitesi hem de mağazalarında satarak ilk Türk karma spor markası olmuştur.

Tommy Life Ürünleri

Sektörün liderlerinden olan Tommy Life, bu unvanı hak eden bir ürün çeşitliliğine sahip. Tommy Life, kadınlar için kadın eşofman takımı konusunda piyasanın en büyük markalarından biridir. Kadın eşofman üstü ve kadın eşofman altı ürünlerini ayrı ayrı da satmaktadır. Kadınlar için sadece eşofman değil, tunik takım da üretiyor ve müşteriler tarafından ciddi anlamda bu ürünler tercih ediliyor. Uzun kollu, kolsuz, fermuarlı, fermuarsız, kapüşonlu, kapüşonsuz ve onlarca başka çeşitleri ile tunik konusunda çok yükseklere oynuyorlar. Kadınlar için tayt satışı da yapan Tommy Life, kadın spor giyim konusunda da kadınların yanındadır. Sadece kadınlar için üretim yaptıkları düşünülmesin, erkekler için de bir o kadar ürün üretip bunların tamamı için olumlu geri dönüş almayı başarabilen bir markadır Tommy Life. Erkek eşofman takımı konusunda pazara liderlik eden Tommy Life, erkek eşofman altı veya erkek eşofman üstü ürünlerinde yüksek satış rakamlarına ulaşmaktadırlar. Erkekler için sweatshirt, t-shirt, şort ve gömlek üretimi de yapmaktadırlar. Ayrıca erkek ayakkabıları da üretir ve satarlar. Tommy Life, çiftler için özel kombinler de sunmaktadır.

Bu haber toplam 20100 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.