1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İlkfer Grup'tan teknoloji işbirliği
İlkfer Grup'tan teknoloji işbirliği

İlkfer Grup'tan teknoloji işbirliği

Logo Yazılım ve İlkfer Grup, çözüm ortaklığı sözleşmesi imzaladı.

A+A-

Logo Yazılım, dünya çapında denizcilik firmalarına hizmet veren İlkfer Grup ile geçtiğimiz günlerde bir çözüm ortaklığı sözleşmesi imzaladı. Ortaklık kapsamında, Logo’nun denizcilik sektörüne yönelik “Logo Mariner” ürününün tüm hak ve yetkilerini devralan İlkfer Grup şirketlerınden Unimarin LTD, şirketin çözüm ortağı olarak çalışmalarına devam edecek. Logo’nun denizcilik sektöründeki işletme ihtiyaçlarını karşılayan Mariner isimli ürünü, bundan böyle “Unisoftware /Caretta” adıyla piyasaya sunulacak.

Yapılan anlaşma sonucunda Logo Yazılım’ın bilişim alanındaki birikimi ile İlkfer Grup’un denizcilik sektöründeki tecrübesi ve deneyiminin bir araya gelmesiyle Türkiye’nin lider denizcilik yazılımı şirketinin temelleri kuvvetlendirilmiş oldu. Bu çözüm ortaklığının stratejik yapıtaşlarını, her iki firmanın da kendi alanlarındaki uzmanlığı ve tecrübesi oluşturuyor.

Ortaklıkla ilgili bilgi veren Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, “Yük çeşidine bakmadan ister kendi gemileriyle isterse sadece işletmesini yaptığı gemilerle faaliyet gösteren işletmeler için çözüm sunan Logo Mariner ürünümüzü, uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren güvenilir kurum İlkfer Grup’a emanet ettik. Logo olarak, 900’den fazla iş ve çözüm ortağı bulunan ekosistemimize, yani ailemize yeni bir üyenin daha katılmasından mutluluk duyuyoruz. Alanındaki en iyilerle çalıştığımız ekosistemde, İlkfer Grup ile gerçekleştirdiğimiz çözüm ortaklığının her iki firma için de faydalı olacağına inanıyoruz.” dedi

İlkfer Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı İlker Meşe: “Kurulduğu günden beri sürekli teknolojik çözümlerle yeni projelere imza atan İlkfer Grup, denizcilik sektörü için benzersiz bir fırsat yaratılmasının temellerini atmış oldu. Bu stratejik ortaklık, gerek bulunulan sektöre gerekse topluma katma değer yaratarak büyümeyi ve inovasyonu, yeniliği destekleyen önemli bir güç oluşturacaktır. Günümüzün hızla gelişen teknolojilerinin, denizcilik camiası ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik olarak geliştirilmesi sayesinde pazarda ve sektörde verimliliğin, etkinliğin artırılması öncelikli hedeflerimizdendir.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.