1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İlkfer Grup'tan 'Yaza Merhaba'
İlkfer Grup'tan 'Yaza Merhaba'

İlkfer Grup'tan 'Yaza Merhaba'

Denizcilik sektörünü her yıl bir araya getiren ve geleneksel hale gelen İlkfer Grup Uniservice Vecom’un düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’, 14 Haziran 2014 tarihinde Pendik’te şirket binasının bahçesinde yapıldı.

A+A-

Her yıl denizcilik sektörünü bir araya getiren ve geleneksel hale gelen İlkfer Grup Uniservice Vecom’un düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’, 14 Haziran 2014 tarihinde Pendik’te şirket binasının bahçesinde gerçekleştirildi.

İlkfer Grup Uniservice Vecom’un geleneksel hale gelen ‘Yaza Merhaba Partisi’, denizcilik sektörünü bir araya getirdi. İlkfer Grup Uniservice Vecom’un ‘Yaza Merhaba Partisi’nde denizcilik sektörünün temsilcileri aileleriyle beraber katılarak doyasıya eğlendiler ve sohbet etme fırsatını buldular. Partide konuklar müzik eşliğinde eğlenceli saatler geçirdiler.

İlkfer Grup Uniservice Vecom yetkilileri, partiye sektör temsilcilerinin yoğun katılımının olmasından memnun olduklarını söyleyerek, “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz partimizi düzenlemeyi sürdüreceğiz. Her yıl bu etkinliğimizle sektör temsilcilerini bir araya getirmekten dolayı mutluyuz” dediler.

203_6.jpg203_10.jpg203_13---kopya-001.jpg203_31.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

Bu haber toplam 4894 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.