1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İMEAK Deniz Ticaret Odası'ndan Üyelerine Ücretsiz Maske
İMEAK Deniz Ticaret Odası'ndan Üyelerine Ücretsiz Maske

İMEAK Deniz Ticaret Odası'ndan Üyelerine Ücretsiz Maske

İMEAK Deniz Ticaret Odası, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs tedbirleri kararı gereğince resmi sitesi üzerinden üyeleri için maske talep formu başvuruları almaya başladı.

A+A-

Covid-19 salgınından korunmak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla işyerlerinde alınması gereken tedbirler ilgili bakanlıklarca açıklanmasıyla beraber çalışanlar arasında sosyal mesafenin korunmasının sağlanması ve firma çalışanlarının maske takması zorunlu hale getirildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın üyeleri için maske başvuru talebi açıklaması şöyle: “ ‘SGK Hizmet Listesinde’ çalışan sayısı on (10) ve üstü olan, üretim faaliyetlerine aktif olarak devam eden firmalar maske talebinde bulunabileceklerdir. Bu itibarla aşağıdaki formun doldurularak Odamıza ivedilikle iletilmesi gerekmektedir.

Talepler Odamızca toplanacak ve İstanbul Valiliği koordinasyonunda ilgililere iletilecektir. Maske tahsis ve dağıtımı İstanbul Valiliğince yapılacak değerlendirmeler sonrası uygun bulunan firmalara Valilik ilgililerince gerçekleştirilecektir.”

Başvuru https://www.denizticaretodasi.org.tr/tr/online-islemler/basvuru/maske-talep-formu adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Vira Haber

Bu haber toplam 16689 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.