
İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nde Görev Dağılımı Tamamlandı
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi’nde yeni dönem görev dağılımı tamamlandı.
Adem Şimşek Yönetim Kurulu Başkanlığına, İsmail Önal ise Meclis Başkanlığına üçüncü kez seçildi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin 2 Ekim’de tek listeyle gerçekleştirilen seçimlerinde liste 86 oy alarak seçimi kazandı. Seçimlerin ardından yeni dönem görev dağılımı da tamamlandı.
Seçim sonrası gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında İsmail Önal, üçüncü dönem için yeniden Meclis Başkanlığına seçilirken, Uğur Karakaş Meclis Başkan Yardımcısı oldu.
Seçim kurulu gözetiminde gerçekleştirilen yönetim kurulu seçiminde Adem Şimşek, Ufuk Yıldırım, Arif Saral, Tarkan Avcı ve Birol Akgöz yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı görev dağılımında ise Adem Şimşek, üçüncü kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
Hesapları İnceleme Komisyonu üyelikleri de seçimle belirlendi.
Böylece İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nde seçim süreci ve yeni dönem görev dağılımı tamamlanırken, Adem Şimşek yeni dönemde de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürecek.


Haber: ozgursesgazetesi.com


















HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.