1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İnanç Kendiroğlu bürokrasiden şikayetçi
İnanç Kendiroğlu bürokrasiden şikayetçi

İnanç Kendiroğlu bürokrasiden şikayetçi

Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Bekir İnanç Kendirlioğlu Antalya Limanı'nın yetersizliğinden ve acilen yeni bir liman inşa edilmesinin gerekliliğini söyledi.

A+A-

Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Bekir İnanç Kendirlioğlu ve Antalya Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Arif Aydeniz, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneğinin (KONYSİAD) Salı toplantılarının konuğu oldu.

Toplantının açılış konuşması, KONYSİAD Başkan Yardımcısı Emin Altıner tarafından yapıldı. Daha sonra konuşan Aydeniz, üstün zekalı veya yetenekli çocukların eğitim aldığı sanat merkezi hakkında projelerinden bahsederek, KONYSİAD üyelerini bilgilendirdi.

Kendirlioğlu ise projelerini anlattı. Antalya Limanı'nın yetersizliğinden ve acilen yeni bir liman inşa edilmesinin öneminden bahseden Kendirlioğlu, marina ve balıkçı barınakları ile ilgili kendisine çok soru yöneltildiğini kaydetti.

Kendirlioğlu, 6-7 ay içerisinde denizciliğe önemli katkı sağlayacak planlarının faaliyete gireceğini ifade ederek, balıkçı barınağının modern işletim yöntemiyle hizmet vermesi için kooperatiflerin çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Kendiroğlu, Boğaçayı'ndaki ırmak taşımacılığı konusunda da sorulara cevap verdi. Bürokrasinin engel teşkil ettiğini savunan Kendirlioğlu, "Lara bölgesinde Kopak Çayı'nın ıslah ve düzenleme çalışmaları yapılarak su sporları ve dalış okullarının yaşadığı sorunu çözümlendi. Temennimiz Boğaçayı'nda çözüm odaklı projenin hayata bir an önce geçmesidir" dedi.

Kendirlioğlu, özellikle Konyaaltı'nın pilot bölge düşünüldüğü Yelken Klubü için başta KONYSİAD olmak üzere diğer işadamı derneklerinin desteğini beklediklerini belirtti.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.