1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Indra Hindistan'ın radar gözetleme ağını yeniliyor
Indra Hindistan'ın radar gözetleme ağını yeniliyor

Indra Hindistan'ın radar gözetleme ağını yeniliyor

Indra, mode S teknolojisine sahip ikincil radar sistemleri ağını Hindistan’da tamamlandı.Bu ağ, ülkenin hava trafik yönetim sistemini desteklemek amacıyla kullanıyor.

A+A-

Ülkelerin hava sahalarının yüzde 80’ini kapsayan Indra’nın, mode S teknolojisine sahip ikincil radar sistemleri hizmete girdi. Şirket, kendisine ait hava trafik yönetim sistemlerini, 38 havalimanı ve Calcutta’nın kontrol merkezinde uyguluyor.

Indra’nın, state-of-the-art teknolojisi ile birlikte olan altyapı modernizasyonu, Hindistan Havalimanı yetkilileri tarafından destekleniyor.

Hindistan’ın havalimanı yetkilileri (AAI - India’s Airport Authority) mode S teknolojili 9 ikincil radar sistemini kabul etti ve şirket tarafından tedarik edilerek kurulumu yapıldı. Radar istasyonları Chennai, Bellary, Vizag, Porbandar, Bhopal, Udaipur, Jharsuguda, Calcutta ve Katihar bölgelerinde bulunuyor.

Bu sistemler tarafından kapsanan gözetim alanı, Hindistan hava sahasının yüzde 80’ine tekabül ediyor. Bu kapsam, güvenliği ve hava trafik yönetiminin kapasitesini artırırken, masrafları azaltıyor.

Bu gelişme ile, Hindistan Havalimanı Yetkilileri, hava trafik yönetimi altyapılarının modernizasyonu konusunda önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Indra tarafından sağlanan bu teknoloji, Hindistan Havalimanı Yetkililerine yardım ederek, etkinlik ve hava güvenliği ile ilgili referans bir bölge haline gelmesinde önemli bir rol oynuyor.

indra_logo.jpg

Indra Hakkında
Indra çok uluslu şirketler arasında Danışmanlık ve Teknoloji konusunda Avrupa ve Latin Amerika’da öncü konumda olan şirketlerden birisidir. Yenilik Indra’nın iş yönetimi ve sürdürülebilirlik ilkelerinin temelidir, son üç yılda R&D&i için 550 milyon Euro yatırım yapılmıştır. Bu yatırım ile Indra Avrupadaki sektörün öncü şirketleri arasında önemli bir yere sahip olmuştur. Indra’nın cirosu ortalama 33 milyon Eurodur ve gelirin yüzde 55’i uluslararası pazarlardan kazanılmıştır. Şirket 42.000 profesyonele iş vermektedir ve 118 ülkede müşterilere sahiptir.

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.