1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İngilizce Eğitiminde İngilizce Sıfatlar Konusu
İngilizce Eğitiminde İngilizce Sıfatlar Konusu

İngilizce Eğitiminde İngilizce Sıfatlar Konusu

İngilizce uluslararası bir dil olup fakat aynı zamanda öğrenmesi en zor dillerden bir tanesidir. İngilizce’de zor olan aslında gramer ve bazen İngilizce’yi size öğreten öğretmenlerde zorlayabiliyor.

A+A-

İngilizce uluslararası bir dil olup fakat aynı zamanda öğrenmesi en zor dillerden bir tanesidir. İngilizce’de zor olan aslında gramer ve bazen İngilizce’yi size öğreten öğretmenlerde zorlayabiliyor. İngilizce gramerinde en eğlenceli kısmı İngilizce Sıfatlar olması gerekirken, onlar bile sizi eğlendirmeye yetmeyebiliyor, fakat artık her şey değişiyor ve yeni bir dönem başladı. Sadece Konuşarak İngilizcenizi kat kat geliştirebilir ve gündelik hayatınızda veya her yerde kullanabilecek bir hale geleceksiniz. Peki, ne mi yapacaksınız.

Hemen anlatalım, yapacağınız şey çok basit, sadece konusarakogren.com sitesine girip bir öğrenci olarak üye olacaksınız, fakat üye olmadan önce bilgi hattından arayarak İngilizce seviyenizi belirlemeniz gerekiyor. Seviyeniz belirlendikten sonra ise, size göre bir ders programı hazırlanır ve daha sonra bilgisayar veya telefonunuzdan, istediğiniz saatte derse başlayabilirsiniz. Her şey bu kadar kolay mı diye sormayın, çünkü artık her şey bu kadar kolay ve rahat. Dünyanın neresinde olursanız olun, hiç fark etmez. İster Türkiye’den saatlerce uzakta olun isterseniz Türkiye’nin içinde olun. Nerede olursanız olun, her yerden dersinizi yapabilirsiniz. Artık gramerden veya hocalardan korkmanıza hiç gerek kalmayacak. Dersinizi yaparken bile öğretmenlerin yüzünü görmek zorunda değilsiniz.

Konusarakogren.com sitesinden İngilizce dersi almaya başlamış olan öğrenciler, her dersten sonra bir sonraki derslerini dört gözle bekliyorlar, çünkü artık dersler o kadar eğlenceli ve zevkli geçiyor. Çekinmenize gerek kalmadan, başkaları sizi duymadan defalarda anlamadığınız konuları sorabiliyorsunuz ve istediğiniz her yerden dersinizi yapabiliyorsunuz. Dershaneye veya özel bir kurs yerine gitmenize gerek yok. İster evinizde, ister iş yerinizde, nerede olursanız olun, siz nerede dersiniz orada. İngilize öğrenmek gerçekten bu kadar keyifli olmadı. Artık öğretmenlerden çekinmenize veya acaba aynı soruyu sorarsam kızacak mı diye korkmanıza gerek yok.

Konuşarak İngilizce Öğrenin

Bu haber toplam 1595 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.