1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İngiltere’den DTO Fethiye Şubesi’ne ziyaret
İngiltere’den DTO Fethiye Şubesi’ne ziyaret

İngiltere’den DTO Fethiye Şubesi’ne ziyaret

Mavi Dalga Sürdürülebilir Deniz Turizmi Projesinde proje ortaklarımızdan olan Seyahat Vakfı (The Travel Foundation) yöneticileri İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Merkezi İngiltere'nin Bristol şehrinde olan vakfın yöneticilerinin görev değişiklikleri nedeniyle İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesine yaptıkları ziyarete Mavi Dalga Sürdürülebilir Deniz Turizmi Projesi, odanın projeye yönelik 2018 yılı planları ve beklentileri hakkında bilgi aldılar.

10-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleşecek Londra Boat Show'a DTO Fethiye şubesinin de katılacak olmasına oldukça sevinen vakıf yetkilileri ortak çalışma yapılabileceğini belirterek destek sözü verdiler.

Mavi Dalga Proje ortakları olarak bastırarak dağıtımı DTO Fethiye Şubesi tarafından yaplan Sürdürülebilir Denizcilik Uygulamaları Kitapçığının İngilizce olacak şekilde yeniden tasarlanarak Londra Boat Show'da dağıtılmasına karar verildi.

Fethiye Belediyesinin de Mavi Dalga Projesine ortak olmak istediğini öğrenen vakıf yöneticileri bundan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

4 gün boyunca Fethiye'de bulunacak olan Seyahat Vakfı (The Travel Foundation) yöneticileri bu süre zarfında bölgedeki deniz turizm potansiyeli hakkında da bilgi alarak 2018 yılı faaliyetlerini buna göre planlayacaklarını belirttiler.

dto_fethiye-(2).jpg

dto_fethiye.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 10134 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.