1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "İnsanlık ölmüş" dedirten haber
"İnsanlık ölmüş" dedirten haber

"İnsanlık ölmüş" dedirten haber

Galata Köprüsü’nde yanlarındaki cesede aldırmadan balık tutmaya devam eden ve “insanlık ölmüş” dedirten amatör balıkçılara arkadaşları tepki gösterdi.

A+A-

Balıkçı Cevdet Özkan (53), her sabah ''rastgele'' diyerek gittiği Galata Köprüsü'nde dün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmiş, Özkan'ın cesedi olay yerinde beklerken, köprü üzerindeki balıkçıların hiçbir şey olmamış gibi balık tutmaya devam etmesi ise tepki çekmişti. Galata Köprüsü’nde dün yaşanan ibretlik görüntülerin ardından balıkçılar bugünde köprüye gelerek olta attı. Dün cesedin yanında balık tutmaya devam eden balıkçılar bugün köprüye gelmezken, diğer balıkçılar arkadaşlarına tepki gösterdi. Balıkçılar, “O görüntüler yaşanmamalıydı” dedi.

Amatör balıkçı Suat Yakışırboy, “Dün ben yolun karşısındaydım. Yazık günah. Olmaz böyle şey. İnsanlık ölmüş. Balık derdine düşmüşler. İstanbul değil mi burası? Adamı yer” dedi.

O kişilerin tanımadığını söyleyen Atilla Savaş da, “Dün ben burada yoktum. Televizyondan izledim. Çok üzüldüm. Orada insanlığın gerektiği şeyi yapıp herkes oltasını geri çekebilirdi. Basın mensupları bir şey olduğu zaman kameralarını yere bırakıyorsa onlar da oltalarını bırakabilirdi. En azından gülmezlerdi” şeklinde konuştu.

istanbul_-_galata_bridge.jpg

virahaber.com / beyazgazete.com
 

Bu haber toplam 983 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.