1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. İsbul.net İş ve Eleman Bulma Sitesi
İsbul.net İş ve Eleman Bulma Sitesi

İsbul.net İş ve Eleman Bulma Sitesi

Zorlu iş bulma koşulları arasında, iş arayan için adeta bir umut kapısı olan isbul.net, kolay erişimi ve kullanımıyla, her sektörden iş ilanlarına ulaşmanızı sağlamaktadır.

A+A-

İsbul.net, iş arayan ve işverenleri bir araya getirmekte ve ortak bir hedef doğrultusunda birleştirmekte olan bir insan kaynakları ve danışmanlık platformudur. İşsizlik oranının oldukça yüksek olduğu günümüzde, iş arayanın bu sıkıntısına çare arayan ve bu anlamda yardımda bulunmayı hedeflemekte olan isbul.net, iş arayanların aradıkları iş imkanını sağlarken, firmaların da aradıkları kriterlere uygun adaylara ulaşmasını sağlamaktadır. 2008 yılından bu yana gücüne güç katarak hizmet vermekte olan isbul.net, iş bulmanın en doğru adresidir.

İsbul.net İle Kısa Sürede İş İmkanı

Zorlu iş bulma koşulları arasında, iş arayan için adeta bir umut kapısı olan isbul.net, kolay erişimi ve kullanımıyla, her sektörden iş ilanlarına ulaşmanızı sağlamaktadır. Çalıştığı işten memnun olmayan, farklı sektörlerde deneyim kazanmak isteyen, kariyer hedefleyen adayların kolaylıkla ulaşabileceği ilanlara yer vermekte olan platformumuz, çalışanları ile birlikte her türlü konuda destek olmak üzere danışmanlık hizmeti de vermektedir. Telefon numaranız ve e-mail adresinizle oluşturacağınız üyeliğiniz ve düzenleyeceğiniz özgeçmişinizle birlikte dilediğiniz alanda her türlü iş ilanına başvurma imkanına sahipsiniz.

Büyük bir özenle tasarlanmış olan kolay kullanım yöntemlerimizle kısa sürede aradığınız ilana ulaşabilir ve iş sahibi olabilirsiniz. İş bulmanın zorluklarının ve bu alanda yaşanan sıkıntıların bilincinde olan isbul.net, sunmuş olduğu profesyonel hizmetlerle, özgeçmişinizin firmalara doğru bir şekilde ulaşmasına olanak sağlamakta ve adayları işverenlerle bir araya getirmektedir. İş arayan için geniş bir iş ilanları  yelpazesi sunmakta olan isbul.net, firmalar için de bir aday havuzu oluşturmakta ve bu şekilde adaylara ulaşımı kolaylaştırmaktadır.

İsbul.net İle İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İsbul.net ile iş ilanlarına başvuruda bulunabilmek için öncelikle sitemiz üzerinden telefon numaranız ve e-mail adresinizle üyelik hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Daha sonra oluşturmuş olduğunuz hesabınız içerisinde doğum tarihiniz, mezun olduğunuz okullar, yabancı dil yeterliliğiniz, iş deneyimleriniz ve ilgi alanlarınızın bulunacağı bir özgeçmiş düzenlemeniz gerekmektedir. Gerekli işlemleri tamamladıktan sonra aradığınız her pozisyondan iş ilanına başvuruda bulunabilirsiniz.

Sistemimiz üzerinde bulunan arama motoru kısmına yazacağınız pozisyon adı örneğin; garson iş ilanları, sekreter iş ilanları, İstanbul iş ilanları, İzmir iş ilanları gibi tanımlamalarla dilediğiniz sektörde ve bölgede yayınlanmış olan iş ilanlarına ulaşmanız mümkündür. Platformumuz üzerinde yarı ve tam zamanlı iş ilanlarına, dönemsel ve sözleşmeli olarak düzenlenmiş olan çalışma alanlarına, staj imkanı sunan firmalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İlanlarımıza başvuruda bulunduğunuz takdirde, sistemimiz otomatik olarak özgeçmiş bilgilerinizi firmaların değerlendirmesine sunmaktadır. Değerlendirme sonucunda uygun bulunan adaylar, firmalar tarafından iş görüşmesine çağırılmaktadır. Firmaların başvurularınızı ilk sıralarda değerlendirmesi adına tasarlanmış olan ön yazı özelliğimizi kullanarak, kişisel bilgileriniz hakkında detaylı bilgi verebilir ve firmaların değerlendirme listesinde ilk sıralarda yer alabilirsiniz.

İsbul.net, sunmuş olduğu kolaylıklar ve imkanlar ile iş istihdamını doğru bir şekilde sağlamakta ve iş arayanlara bu anlamda yardımcı olmaktadır. Aradığınız ve hayalini kurduğunuz işi bulmanın en doğru yolu olan isbul.net, güven veren hizmetiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Bu haber toplam 4623 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.