1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. BUDO

  4. İstanbul - İzmir deniz uçağı seferleri için müjde
İstanbul - İzmir deniz uçağı seferleri için müjde

İstanbul - İzmir deniz uçağı seferleri için müjde

Burulaş, İstanbul - İzmir deniz uçağı seferlerinin müjdesini İzmir´de gerçekleşen ‘10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde verdi.

A+A-

İzmir´de düzenlenen "10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi", İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.

1179 katılımcı fuarda yerini aldı

Burulaş, 36 ülke ve 60 ilden toplam 1179 katılımcının yer aldığı fuarda, İzmirli seyahat acentelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İstanbul’un merkezinden İzmir’in kalbi Alsancak seferlerine yoğun talep olacağını ifade eden acenteler, uçuşların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorlar.

Acenteler, İzmir’de araç sayısının her geçen gün arttığını, trafik sorununun giderek çekilmez bir hal aldığını, İzmir Adnan Menderes Havaalanı ile Alsancak arasının yaklaşık 18 kilometre olmasına rağmen, 30-35 dakikadan önce ulaşmanın mümkün olmadığını, bu nedenle İstanbul İzmir arası uçuşlarda deniz uçağının tercih edileceğini belirtiyorlar.

En az 2,5 saat tasarruf edilecek

Burulaş yetkilileri de, deniz uçağında check-in işlemlerinin uçuştan bir saat önce değil, 15-20 dakika önce bitirilmesinin önemli bir avantaj olduğunu, zaman kavramının en önemli değer haline geldiği günümüzde, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen uçuşlarına göre en az 2,5- 3 saat tasarruf edileceğini vurguladılar.

Ayrıca; şehir merkezindeki Yunuseli Havaalanını tekrar açmak ve en kısa sürede uçuşları buradan hareketle gerçekleştirmek için de yoğun bir çalışma içinde olduklarını ziyaretçilerle ve seyahat acenteleriyle paylaştılar.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 7518 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.