1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. İstanbul'a demir attı
İstanbul'a demir attı

İstanbul'a demir attı

Dünyada lüks hizmet anlayışı ile özel gemi seyahatleri planlayan Silversea's Cruise şirketinin en büyük gemisi Silver Spirit Cruise İstanbul'a demirledi.

A+A-

Silversea cruiseların en büyüğü (540 kişi kapasiteli) Silver Spirit Cruise, İstanbul - Karaköy limanına geldi. Silversea'lerin Türkiye'deki yetkilisi olan Etstur, Silver Spirit'i tanıtmak amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Etstur Cruise Turlar Müdürü Ahmet Yazıcı'nın ve Etstur Halkla İlişkiler Müdürü Selin Sinangil'in katılımıyla gerçekleşen özel davete katılan acenta yetkilileri ve gazeteciler Silver Sprit'i daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Silversea Cruises şirketine bağlı 7 gemi, misafirlerin özel hizmet alabilecekleri kaliteli ve lüks bir ortamda, dünyanın en farklı küçük ve egzotik limanlarına en üst konforda ulaştırmayı amaçlıyor. Bu deneyim kişi başı 2850 Euro'dan başlıyor. Silversea's, tamamı süit kabinlerden oluşuyor ve lüks seyahat segmentinde yer alıyor. Monaco merkezli 6 yıldızlı Silversea şirketinin 7 gemisinde yolcu kapasitesi ise 296-540 farklılık gösteriyor. Silversea gemileri her şey dahil sistemiyle hizmet veriyor.

Silversea gemilerinin özelliği az yolcuyla %100 hizmet kalitesini ön planda tutmak, özel konseptiyle misafir memnuniyetlerini en üst seviyeye taşımak olarak gösteriliyor. Silversea'lerde gurme sunumlar ve kişiye özel alanlar gibi ince detaylar da düşünülürken dileyen misafirler gemideki tüm imkanları odasına getirtebiliyor. Silversea gemilerinin hepsi suit oda özelliği taşırken, suitler 30-150 metrekarelik alana sahip.

Silversea gemileri eğlenceleri, spor alanları,casino'su ve spanın yanısıra Fransız mutfağından Asya mutfağına kadar içinde birçok çeşit bulunduran yemek menüleri ağızlarınızı tatlandıracak. Birbirinden şık restoranlarının dekorasyonlarında ise Armani ve Ferragamo gibi dünyaca ünlü tasarımcıların katkıları bulunuyor. Silversea gemileri büyük gemilerin ulaşamadığı küçük limanlara da rahatlıkla demir atabiliyor.

Silversea's Cruises şirketinin en büyük gemisi İstanbul'dan geçti

virahaber.com / turizmdebusabah.com

Bu haber toplam 1143 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.