1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul'da deniz ulaşımına lodos engeli
İstanbul'da deniz ulaşımına lodos engeli

İstanbul'da deniz ulaşımına lodos engeli

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat seferlerini iptal ettiğini açıkladı.

A+A-

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul’da İDO’nun tüm iç hat seferleri iptal edildi.  İDO’nun internet sitesinden yapılan açıklamada, ” Hava muhalefeti nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferlerimiz iptal edilmiştir.” denildi. Ayrıca İDO’nun 20-09-2016 07:10 Bostanci-Kartal/Yalova Deniz Otobüsü 20-09-2016 07:45 Bandirma – Yenikapi – Bostanci Deniz Otobüsü seferleri de hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi” denildi.

İstanbullular yolda kaldı

İstanbul’da Anadolu Yakası ile Avrupa Yakası’nı birbirine deniz altından bağlayan toplu taşıma sistemi Marmaray’da da teknik arıza yaşandığındı, seferlerin 17 dakikada bir yapılabildiği öğrenildi. İstasyonlarda yoğunluk oluşmaya başladı. Buradaki aksaklığa ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İşe ve okula gitmek için evlerinden çıkan İstanbullular sabah şokunu yaşıyor.

Aksayan deniz ulaşımı ve Marmaray seferlerinin üzerine bir de trafik eklenince İstanbul’da adeta hayat durma noktasına geldi. Özellikle Anadolu Yakası’ndan Avrupa’ya geçişlerde TEM ve D-100 karayolunun Kozyatağı mevkiinde trafik durma noktasına geldi. Sürücüler uzun süre bulundukları noktada beklemek zorunda kaldı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1972 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.