1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İstanbul'da sis ulaşımı aksatıyor, iptal edilen seferler!
İstanbul'da sis ulaşımı aksatıyor, iptal edilen seferler!

İstanbul'da sis ulaşımı aksatıyor, iptal edilen seferler!

İstanbul'da dün gün boyu etkisini gösteren sis sabaha karşı etkisini iyice arttırdı. Görüş mesafesi bazı yerlerde oldukça düştüğü görüldü.

A+A-

Trafikte ilerleyen araçlar sis lambalarını ve dörtlülerini kullanarak ilerledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yollardaki ışıklı panolarda sis yazısıyla sürücüleri uyardı. Özellikle İstanbul Boğazı çevresinde etkili olan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü sis içinde adeta görünmez hale geldi.

Deniz trafiğine sis engel olmaya devam ediyor

Yoğun sis nedeniyle deniz trafiğindeki aksamalar devam ediyor. 

Şehir Hatları'nın bir çok seferi sis nedeniyle yine iptal edildi. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada Eminönü-Adalar, Karaköy-Kadıköy, Beşiktaş-Kadıköy ve Eminönü-Üsküdar seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) sis nedeniyle bazı deniz otobüsü ve arabalı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Şahir Hatları A.Ş'den sefer açıklaması

Şehir Hatları A.Ş'den yapılan açıklamada, Anadolukavağı - Sarıyer ring seferleri haricinde tüm vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

İDO'nun iç ve dış hat seferlerine sis engeli

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden yapılan açıklamada tüm iç hat deniz otobüsü seferleri, Sirkeci - Harem ve Eskihisar - Topçular arabalı vapur seferleri iptal edildiği belirtildi. İDO'nun hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinde de sefer aksamaları yaşanıyor. Hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerininde 07.00 itibariyle yapılamadığı açıklandı.

BUDO'da sis engeline takıldı

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO)'da etkili olan yoğun sis engeline takılanlardan oldu. BUDO'dan yapılan açıklamada, 08.00 itibariyle başlaması gereken Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece), Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2941 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.