1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. İTO kruvaziyer Fuarı’na gidiyor
İTO kruvaziyer Fuarı’na gidiyor

İTO kruvaziyer Fuarı’na gidiyor

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 14-17 Mart tarihlerinde Miami’de düzenlenecek olan Seatrade Kruvaziyer Taşımacılığı Kongre ve Fuarı’na katılacaklarını söyledi.

A+A-

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 14-17 Mart tarihlerinde Miami’de düzenlenecek olan Seatrade Kruvaziyer Taşımacılığı Kongre ve Fuarı’na katılacaklarını belirterek, “Miami’de katılımcı firmalara ‘gemilerinizin rotasını İzmir’e çevirin’ diyeceğiz. Amacımız İzmir’i tanıtırken yeni gemilerin, yeni şirketlerin İzmir’e sefer yapmasını sağlamak” dedi.

Ekrem Demirtaş şu bilgileri verdi:

Davet edeceğiz
“Amerika ve Karayipler destinasyonunun yanı sıra, Akdeniz’in kruvaziyer turizmindeki öneminin artması ile 2011 yılında Miami’de düzenlenecek fuar ve kongrede katılımcı sayısında geçen yıllara oranla daha büyük bir artış göstereceği ve bu durumun kruvaziyer ile süper yat sektörlerine yeni destinasyonlar kazandıracağı öngörülüyor. Oda olarak bu yıl 27 metrekare özel tasarımlı bir stand ile katılıyoruz. Odamızca çektirilen ve DVD’lere kaydedilmiş ‘İzmir Tanıtım Filmi’ ile İzmir’i ve Ege Bölgesi’ni tanıtıcı broşürler, İzmir Guide kitapçığı ilgililere dağıtılacak. 2012 Seatrade Toplantısı’nın İzmir’de olmasını isteyeceğiz. Miami Seatrade’den bu yıl da yeni bağlantılar ile döneceğimize inanıyoruz ve bu hedef için çalışacağız.”

Hürriyet

Bu haber toplam 897 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.