1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. İTÜ DEFAMED'liler Cumhuriyet Balosu'nda buluştu
İTÜ DEFAMED'liler Cumhuriyet Balosu'nda buluştu

İTÜ DEFAMED'liler Cumhuriyet Balosu'nda buluştu

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (İTÜDEFAMED)'in üyeleri 29 Ekim dolayısıyla organize edilen Cumhuriyet Balosu'nda bir araya geldiler.

A+A-

Kozyatağı Hilton'da bir araya gelen İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (İTÜDEFAMED)'in üyeleri organize edilen Cumhuriyet Balosuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93’üncü yılını kutladı. İTÜ DEFAMED'in organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Balosu'na katılım oldukça yoğun oldu.

Unutulmaz Cumhuriyet Balosu'ndan fotoğraf kareleri için tıklayınız...

İTÜ mezunu bürokratlarda baloda buluştu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Özkan Poyraz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Erkan Dereli, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Bülend Temur, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Feramuz Aşkın, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği Genel Sekreteri Kapt. Cem Yılmaz, İDO Kaptan ve Başmühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Cem Mohan, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Bayrak’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve denizcilik sektörü katılım gösterdi.

Yüksek Denizcilik Okulu” isimli kısa belgesel yayınlandı

Baloda ilk olarak İTÜ Denizcilik Fakültesi 2004 yılı güverte bölümü mezunu Levent Şen tarafından hazırlanan, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Duayen Kaptan Mümtaz Diker’in konuşmalarını da içeren, İTÜ Denizcilik Fakültesi’nin köklü geçmişinin anlatıldığı “Yüksek Denizcilik Okulu” isimli kısa belgesel yayınlandı. 

İTÜ DEFAMED Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Baybora Yıldırım yaptığı konuşmasında;

“Bugün Cumhuriyetimizin ilanının 93. Yılını hep birlikte kutluyoruz. İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği olarak düzenlediğimiz bu geceye; gerek sponsor, gerekse bireysel destek verdiğiniz için ve coşkumuza ortak olduğunuz için sizlere çok müteşekkiriz.

İki sene önce ilkini düzenlediğimiz Cumhuriyet Yemeği etkinliğinde bugün de bizleri yalnız bırakmayan ve aramızda olan, değerli büyüğüm Sayın Cemalettin Şevli, bu etkinliğin gelenekselleşmesi adına bir temennide bulunmuştu.

Bugün ikincisini düzenliyor olduğumuz Cumhuriyet Yemeği organizasyonumuz ile etkinliğimizi gelenekselleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Bugün de bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarım Sayın Suat Hayri Aka, Müsteşar Yardımcım Sayın Özkan Poyraz, Genel Müdürüm Sayın Cemalettin Şevli’ye bu gecede de bizlerle bir arada oldukları için  teşekkürü bir borç biliyoruz.

Derneğimiz yönetim kurulu ve çalışanları uzun süredir mezunlarımız için canla başla çalışmaktadır. Bu etkinliğimizin hemen ardından Pazartesi günü itibariyle Aralık ayının ilk haftasında düzenlenecek Balık Günü’nün çalışmalarına başlayacağız. Bu etkinlikte de gönüllü bir şekilde yoğun emek harcayan Yönetim Kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle herkesi Balık Günümüze davet ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak bu gece sizlere ufak sürprizler hazırlamaya çalıştık. Amacımız camiamız ile Derneğimiz arasındaki bağı daha da güçlendirmek ve bu güç ile daha etkin işlere imza atabilmektir.  

Bu desteğiniz olduğu sürece biz daha çok cesaretleniyoruz. Heyecanla, istekle ve büyük bir gönüllülükle yeni çalışmalar yaparak camiamıza layık olmaya çalışıyoruz.

Ben sözlerimi burada noktalarken İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneğimize ve Cumhuriyetimize nice 93 yıllar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

UDHB Müsteşar Yardımcısı Dr. Özkan Poyraz teşekkürlerini sundu

Baybora Yıldırım’ın konuşmasının ardından, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Özkan Poyraz kürsüye davet edildi. Poyraz 2016 yılında Türkiye’nin pek çok badire atlattığın kaydederek, kötü günlerin geride kalması temennisinde bulundu ve mezunu olmaktan gurur duyduğunu her zaman ifade ettiği İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunlarının pek çok önemli çalışmaya imza attığını vurguladı. Poyraz gecenin düzenlenmesini sağlayan İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği’ne teşekkürlerini sundu. 

“Denizden Gelenler” isimli fotoğraf yarışması finalisti açıklandı

Bir süredir seçimleri süren “Denizden Gelenler” isimli fotoğraf yarışması bünyesinde, derneğin resmi sosyal paylaşım sitesinde finale kalan 3 fotoğraf arasından, katılımcıların belirlediği Dilek Erdem Memişoğlu’nun fotoğrafı birinciliğe hak kazandı. Memişoğlu’na bir de hediye takdim edildi. 

Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi

Yapılan Cumhuriyet Balosu’nda Atatürk’ün sevdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik edildi, davetliler ve mezunlar ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’in 93. yaşını kutladı. Geç saatlere kadar devam eden yemek, bir sonraki sene yeniden bir araya gelmek üzere sona erdi.

İTÜ DEFAMED üyelerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel video gösterim

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3888 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.